NORTHWAVE

Bike shoes and clothing for professionals and hobby cyclists

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

130 Søgeresultater

Det italienske mærke Northwave tilbyder cykelsko og innovativt cykeltøj og er især populært blandt landevejsryttere. Tøjet har sin egen stil og sætter nye standarder inden for cykelbeklædning. Virksomheden Northwave tilbyder en bred vifte af cykeltøj; såsom cykelbukser, cykeltrøjer, cykeljakker, trøjer, handsker og halstørklæder samt cykelsko; herunder landevejssko eller MTB-sko. Det bærende koncept hos Northwave er at imødekomme kundernes krav med ny teknologi og innovative designs og afspejler således perfekt virksomhedens motto: "Uanset hvor godt et produkt er, kan det altid forbedres yderligere!"

Komfortable cykelsko af Northwave
Hvad angår cykelsko, har firmaet Northwave til formål at producere komfortabelt passende sko. Takket være de nyeste teknologier og materialer, der bruges under fremstillingsprocessen, støtter skoene perfekt cykelryttere for at føre dem til de bedste præstationer. Northwave cykeltøj kombinerer innovative funktioner med en trendy stil, og sætter dermed nye standarder for beklædning til cykling.

Northwave cykling - Unikt cykeltøj
Med grundlæggelsen af skofabrikken i begyndelsen af 1980'erne lagde Gianni Piva grundlaget for selskabet Northwave i Montebelluna, Italien. Den tidligere enmandsvirksomhed er blevet en af verdens førende producenter af cykelsko og skiller sig ud med sin tydelige sin passion for cykling, kreativitet i udviklingen af cykelsko og engagement. Med sit cykeltøj har Northwave altid støttet unge og dygtige cykelryttere.