NIKWAX

Sikker og effektiv: Vandtætningsmidler af Nikwax

Beklædning

  • Sort by:

5 Søgeresultater

I 1977 begyndte succeshistorien for firmaet Nikwax: Bagefter producerede Nick Brown, en passioneret vandrer, der elsker at rejse sin egen vandtætte voks for at holde sine læderstøvler tørre. Siden da har Nikwax udviklet sig til at blive en af de største producenter af rengørings- og vandtætningsprodukter i høj kvalitet og sælger nu deres produkter i 50 forskellige lande.

Uanset vejret, så holder Nikwax dig tør og varm
Nikwax® udvikler og producerer yderst effektive rengørings- og vandtætningsprodukter, der hjælper med at forbedre levetiden og ydeevnen af dit tøj, sko og udstyr. Uanset om du er på arbejde eller om du bruger det i fritiden: Nikwax sørger for, at du forbliver tør og varm i vådt vejr.

Let at bruge
For Nikwax er fokus klart på en simpel brug af produktet. Brug det blot i en vaskemaskine på en normal eller håndvask - og det er det! For at "aktivere" vandafvisningsevnen må tøjet ikke tørres i tumbler. Produkterne virker direkte, hvor de er nødvendige, hvilket ikke kun tillader hurtig vandtætning men samtidig hjælper dig med at spare penge.

Sikker for miljøet
Ingen drivmidler, giftfri, ingen fluorcarboner - det er det, Nikwax er kendt for. Virksomheden lægger stor vægt på at bruge de nyeste elastomerteknologier til deres produkter. Desuden er produkterne let-forgængelige i miljøet og er ikke testet på dyr. For denne miljøtænkning har Nikwax® allerede modtaget adskillige priser, som den berømte British Queen Award (4 x), Sunday Times Best Green Award (3 x) og Green Apple Award (2 x). I 2014 fik Nikwax The Queens Award for bæredygtig udvikling - som det første og hidtil eneste outdoor firma. Desuden er Nikwax ISO 9001 og 14001 certificeret. Så når du bruger Nikwax, fornyer du ikke kun egenskaberne på dit tøj, udstyr og sko, men du hjælper også med at reducere spild af mineralske ressourcer og energikilder.