New Looxs

Højkvalitets cykelposer til by og fritidsbrug

Cykeludstyr

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Farverige cykeltasker har længe været et almindeligt syn i de urbane miljøer rundt om i verden. Mærket New Looxs lagerfører tasker af særligt høj kvalitet til daglige pendler- og fritidsture. Uanset om du er på vej til arbejde, til supermarkedet eller til en afslappet cykeltur med venner - er de trendy New Looxs tasker til cykler et must-have!

Fra den første symaskine til et internationalt firma - Historien om New Looxs
Det hele begyndte i 1948, da Wim Burger sad foran sin symaskine i et lille skur bag sit hus i Wijchen, en lille by nær den hollandske by Nijmegen. Med præcisionshåndværk producerede han håndlavede lædervarer, herunder traktorbetræk, varme handsker og praktiske cykeltasker under navnet Burgers Lederwarenfabriek BV. Takket være sit gode øje for detaljer og høje kvalitetsstandard voksede virksomheden utroligt hurtigt. Der blev snart brug for nye symaskiner og flere medarbejdere. Fra det øjeblik var fokus tydeligt på cykeltasker.

Cykeltasker til daglige pendler- og fritidsture - New Looxs sortimentet
Under mærket New Looxs tilbyder den hollandske virksomhed et stort udvalg af cykeltasker og -tilbehør af særligt høj kvalitet. Taskerne, der er både til stativer og smukke håndtasker, sælges ud over landegrænserne. Med praktiske systemer til hurtig montering på stativet eller styret, en høj kvalitet, professionel ekspertise og passion for jobbet, udvikler mærket New Looxs løbende nye og trendy cykeltasker til hverdagspendlerens tur til arbejde.

Kvalitet og innovation - Filosofien bag New Looxs
Den kontinuerlige søgning efter bedre materialer, et moderne udseende og et teknisk perfekt design drev herfra udviklingen og produktionen af New Looxs cykelposer. De værdier, som grundlæggeren Wim Burger allerede havde levet op til, repræsenterer stadig virksomhedens drivkraft: kvalitet, faglig ekspertise og passion. Så i hjertet har virksomheden altid været den familieejede virksomhed siden den dag det startede. I dag produceres højkvalitets by- og fritidstasker til cykler i tredje generation.

I vores sortiment finder du et udvalg af New Looxs cykeltasker i klassiske, dæmpede og trendy farver der passer til enhver sæson. Perfekt til din næste shoppingtur, en kort gåtur gennem byens centrum eller den kommende cykeltur med et stop på caféen!