Muc-Off

Eksperter til cykelrengøring

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

69 Søgeresultater

Virksomheden Muc-Off tilbyder et stort udvalg af plejeprodukter til cyklen. De, der elsker deres cykel og ønsker at bruge den på alle veje og i alle terræner i mange år, bør bruge Muc-Off cykelplejeprodukter som cykelrengøringsmidler, kæderensere og/eller bremsevaskere: Alle plejeprodukter er designet til at rengøre og beskytte de enkelte cykeldele grundigt, men også med en respekt for komponenterne, så dit kæreste eje ikke slides unødigt. Derudover omfatter sortimentet svampe, poleringsmiddel, skum-rens og rengøringsklude. Uanset om det er styret, gaflen, kæden eller tandhjulene: Hver eneste del af din cykel kan blive snavset, støvet, rustet eller fedtet. Hjælpen er nær! - Muc-Off tilbyder de rigtige plejeprodukter til alle dele af rengøringsarbejdet på din cykel.

Muc-Off rengørings- og plejeprodukter - Eksperterne til cykelrengøring
Muc-Off blev grundlagt i 2007, men hjernerne bag virksomheden havde allerede gjort sig nogle seriøse ideer om, hvordan man skal rengøre og pleje cykler på forhånd. De testede i vid udstrækning forskellige væsker, fedtstoffer, olier og andre smøremidler til cykler. Igen og igen testede de nye formler for at udvikle et overbevisende produkt til alle dem, der væsentligt ønsker at forøge deres cykels levetid. Det ambitiøse mål for Muc-Off var at udvikle produkter, som du kan rengøre alle dele og komponenter på din cykel med. Af den grund har specialisterne udviklet et omfattende sortiment, herunder sprayflasker til kæden, affedtningsmidler og ydermere rensemiddel til hænderne.

Cykelrensesæt af Muc-Off - Hav alt klar, lige ved hånden
For en grundig rengøring af din cykel har du brug for forskellige specialprodukter. Muc-Off rensemiddel, kæderenseren og bremsevaskeren bør tilhøre dit grundlæggende udstyr til vedligeholdelse af din cykel, da hver cykeldel kræver en særlig behandling. Du kan kun opnå gode resultater, der øger levetiden på din cykel, når du bruger de rigtige plejeprodukter. Bremser kræver en anden behandling end for eksempel rustne eller beskidte cykelkæder. Desuden kan du kun nå vanskelige områder med specielle klude, børster eller specielt formede svampe. Da det er praktisk at have alle rengørings- og plejeprodukter, du har brug for til din cykel lige ved hånden, tilbyder Muc-Off komplette cykelrensesæt. Dette sparer brugerne af deres produkter meget tid.