Mounty Special

For en behagelig tur

Cykeldele

Med Mounty Special cykeltilbehør kan du justere dine bremser, så de passer til netop dine behov. Komponentfabrikanten tilbyder forskellige bremseklodser, bremseblokke og bremsesko, der er testet intensivt, inden de sælges til dig. Mountys affjedrede saddelpinde med individuelle indstillingsmuligheder for maksimal komfort sikrer dig en behagelig kørsel og giver dig mulighed for individuelt at justere din kørestilling. Mounty Special-produkter sørger for, at alle ryttere kan drage fordel af en kort bremselængde og en perfekt justerbar saddelpind. Udover bremsetilbehør og saddelpinde tilbyder virksomheden også ringeklokker med exceptionelt høj lyd. Alle produkter er af den absolut højeste kvalitet.

Mounty Særlige ringeklokker-Ringeklokker, der er designet til at tiltrække andre trafikanters opmærksomhed
Cyklister har brug for de rigtige produkter, der skal høres og ses af andre trafikanter i vejtrafikken. Derfor tilbyder Mounty Special også et stort udvalg af forskellige ringeklokker. Lyden af klokkerne er høj og kan høres fra en lang afstand. Mounty Special ringeklokker kan nemt installeres på alle slags styr og tilbyder en fordel: De er små og kræver ikke meget plads på dit styr.

Mounty Special - Cykelprodukter, der er tilpasset rytternes behov
Ved cykling er det essentielt at bremse godt og sikkert i enhver situation, når der køres hårdt og hurtigt. Selvfølgelig har en cykel også en klokke for at sikre sikkerheden. Selskabet Mounty Special kender cyklisternes krav meget godt, og har således tilpasset sortimentet så det passer til disse behov. De tilbyder et stort udvalg af ringeklokker samt tekniske dele, der hjælper med at forbedre din cykels bremseevne. Produktsortimentet omfatter bremseklodser, bremsesko samt lette MTB-saddelklemmer med aluminiumshoveder og saddelpinde til individuel justering af din kørestilling.