Motorex

Motorex har produceret kvalitets smøre- og plejeprodukter til cykler siden 1947

Cykeludstyr

Motorex er en schweizisk verdens kendt virksomhed som har specialiseret sig i at producerer kvalitets olie- og plejeprodukter. I samarbejde med internationale cykelhold, specialiserede forhandlere og ledende virksomheder af cykelindustrien udvikler Motorex høj teknologiske produkter, som imødekommer de forskellige krav cyklisterne har. Ligegyldigt om du er en professionel atlet eller en amatør cyklist garanterer kvalitets smørelse fra Motorex en lang holdbarhed og høj præstation af din cykel. En god smørelse tilbyder ikke kun en mere glidende bevægelse af komponenterne, men øger også holdbarheden og slidstyrken af materialet, hvilket vil spare dig penge.
 
Det brede produktudvalg af Motorex tilbyder alt hvad du behøver for moderne cykelpleje – ligefra smørelse til rengøring af cyklen. For at sikre at cykelkæden, forstavnen og lejre er let omløbelige i lang tid kan kun høj kvalitets smørelse bruges. Den affjedrende forstavn kombineret med shock olie med friktionsnedsættende ingredienser tilbyder en forbedret føling af de affjedrende elementer. Den forbedrede affjedring sikre den bedst mulige funktionalitet i dårlige vejrforhold.

Alle som ønsker at gøre deres cykel klar til vejene igen kan gå efter det komplette plejeset som indeholder svampe, plejeklude og forskellige rengørings- og plejesprays. Med hensyn til de miljøvenlige problemer i forhold til kemiske rengøringsprodukter sørger Motorex altid for at handle på en miljøvenlig måde.