milKit

Innovative solutions for tubeless tyres and sealants

Shop products from milKit

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

4 Søgeresultater

milKit er et revolutionerende tubeless ventilsystem for en nem og ordentlig installation og service af tubeless systemer.

Hurtigt: Afmål og påfyld tætningsmiddel uden at sænke dæktrykket. Rent: Ingen tilstopning af ventilerne. En gummitap forhindrer tætningsmidlet i at fylde og tilstoppe ventilerne. Enkelt: Monter dækket først og tilsæt tætningsmiddel bagefter - ikke mere rod.

Ideen til milKit blev født på en mountainbiketur gennem USA. Derefter tvang et fladt slangeløst dæk på grund af tørret tætningsmiddel udviklerne til at stoppe på deres vej. Et problem, der er almindeligt kendt blandt ryttere, der bruger tubeless systemer.

Produktudviklingsingeniør og lidenskabelig mountainbiker, Pius Kobler, var træt af denne type hændelser og besluttede sig for at gøre noget ved det - han begyndte at udvikle milKit. Sammen med en anden lidenskabelig mountainbiker og erfaren iværksætter grundlagde han firmaet Sport Components AG. Selskabets mål er at gøre mountainbikere og andre cykelrytteres liv meget nemmere med innovative produkter og samtidig blive den førende leverandør af cykelkomponenter.

Produktion

For at sikre højeste kvalitet og korte leveringstider laves alle milKit-produkter i Schweiz, Italien og Portugal - i hjertet af Europa.