Miche

Kassetter til glidende kørsel med en hvilken som helst kæde

Cykeldele

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Cykelkomponenten Miche har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af kæder, tandhjul og kassetter. Sidstnævnte spiller en vigtig rolle på alle ture: Kassetter er primært ansvarlige for cyklens drivline og er monteret på baghjulet. Derfor er kvalitet, håndværk, holdbarhed og pålidelighed af afgørende betydning. Fabrikanten Miche tilbyder en bred vifte af forskellige kassetter, tandhjul og klinger. Afhængigt af typen af cykel anvendes forskellige kassettesystemer. Virksomheden Miche tilbyder 8 til 11-spd kassetter til cyklister med høj bevidsthed om kvalitet. Det er vigtigt, at cykelkæden og kassetten er perfekt kompatible med hinanden for at sikre tavse og glatte skift.

Cykel Komponenter fra Miche - Grundigt Testet Cykel Cassetter
Kassetter fra Miche er tilgængelige med gearforhold på 16-17-18-19-20-21-22-23-24-26 tænder. Hver enkelt kassette er et produkt af høj kvalitet - designet til at tilbyde høj holdbarhed og pålidelighed. Således lægger fabrikanten stor vægt på holdbarheden af hvert enkelt tandhjul, for kun når hver enkelt del fungerer korrekt, vil den samlede ydeevne være god. Derfor er det ikke uden grund at alle Miche-kassetter er grundigt testet før deres første brug. Desuden er kassetterne fremstillet af et ekstremt slidstærkt materiale. Miche kassetter leveres altid med låsering.

Miche Cykelkassetter - Cykeldele til en glidende tur
For en jævn kørsel på alle veje og spor har du brug for perfekt matchede cykeldele på baghjulet på din cykel. Miche tilbyder 9- / 10- / 11-trins cykelnav, der er kompatible med mærket Campagnolo. Bredden af kæde- og tandhjulstænderne bør vælges omhyggeligt for perfekt ydeevne og glatte skift. Kun hvis kæde og tandhjul fungerer perfekt sammen, vil skiftene være glatte, da kæden nemt kan bevæge sig fra et tandhjul til det andet. Dette gør op- og nedskiftning behageligt lydløs og pålidelig. Det er vigtigt at vide, at du har brug for et specielt værktøj til at fjerne en kassette. For at installere em kassette skal du bruge et værktøj til fjernelse af kæder og kædepisk og et specielt hoved til en topnøgle.