MET

gode og sikre cykelhjelme

Beklædning

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

En cykelhjelm beskytter alle typer af ryttere i tilfælde af et styrt og i dag kan ingen cykelryttere forestille sig at cykle uden deres cykelhjelm. På den måde som en cykelhjelm udvikles og produceres er afgørende for dens sikkerhed. MET sigter altid efter at give et hvert produkt sjæl og en fremtidig tænkning.

MET cykling – gode og sikre cykelhjelme
I de italienske alper banker hjertet af MET. I den lille og smukke by, Talamona, ligger en af verdens ledende producenter af høj kvalitets cykelhjelme som producer produkter til cykel sport omfattet af høj sikkerhed. Med banebrydende nytænkning og innovation er MET med årene blevet en pålidelig partner for cyklister i alle discipliner. Derudover fokuserer koncernen MET også på andre aspekter end sikkerhed i produktionen af sikre cykelhjelme herunder behandling med omhu, pålidelighed, effektivitet og bæredygtig udvikling, koncernen påtager sig ansvaret for vores omgivelser.

MET landevejscykling – miljøvenlige cykelhjelme
Hvad ville landevejscykling på raceren være i fremtiden uden indbydende og smukke omgivelser? Omgivelserne hvor en cyklist kan nyde skønheden og helheden af et landskab? Producenten MET forsøger at belaste miljøet mindst muligt ved produktionen af deres cykelhjelme. Derfor kan MET tilbyde forskellige modeller af cykelhjelme som kombinerer konkurrencedygtige priser, miljøvenlige råvarer og service uden at ødelægge cyklistens tilfredshed.