•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

MAVIC

LE SANG JAUNE

MAVIC - LE SANG JAUNE

MAVIC, den franske udvikler af sofistikeret cykeludstyr blev grundlagt i Lyon i 1889 og betragtes som en pioner for lidenskab og ambition inden for cykelsport. LE SANG JAUNE er mere end blot et krav - det er mærkets DNA, der står for top-performance, partnerskab og pålidelighed. Landevejscyklister og mountainbikere sætter pris på den verdensomspændende service og support, som Mavic tilbyder til verdens vigtigste konkurrencer. Hjulspecialisten ser sig selv som en pålidelig partner for fordele, ambitiøse cyklister og hobby-atleter, der følger deres passion for cykling med innovative og komponenter af høj kvalitet og nyd de uforglemmelige øjeblikke som det lækre udstyr giver.

UST - STANDARDEN FOR TUBELESS LANDEVEJSDÆK

Fra nu af spiller hjulspecialisten MAVIC en særlig rolle i cykelløb med prooduktet "Tubeless Systems". Den kendte hjulfabrikant fra Frankrig kombinerer kanten og dækket og kører uden slanger på stort set alle modeller af kollektionen af landevejshjul. Hjulspecialisten vil således opnå den bedst mulige balance mellem ydeevne, pålidelighed og sikkerhed. Bortset fra systemets ydeevne er deres fokus på nem håndtering såvel som på nem dækmontering og fjernelse af samme. Med "Universal System Tubeless" (UST) Teknologien præsenterer Mavic et patenteret system, der er det første system, nogensinde, i cykling til at repræsentere en standardiseret og certificeret kombination af hjul og dæk.

MAVIC

Det eksklusive Mavic materiale med 37,5 Technology bruger aktive partikler til at tiltrække fugt og absorbere kropsvarme. Dette accelererer fordampningen og øger åndbarheden - for den bedste ydeevne i næsten alle forhold.