Look

for optimal acceleration

Cykeldele

Det franske firma Look er internationalt kendt for deres pedaler og klamper i høj kvalitet. Firmaet kan stolt sige, at det var dem der opfandt de pedalsystemer som vi kender i dag, og er det førende firma i verden på det område. Looks high-tech komponenter er kendt verden over, og bruges igen og igen af de professionelle ryttere, hvor de hjælper rytterne til gode resultater, i særdeleshed på landevejen. I disciplinen ’Design og Teknologi’ udmærker det franske firma sig også, og er allerede blevet tildelt flere hædersbevisninger. De cykelhold, der benytter sig af Look produkter deltager i konkurrencer verden over, med de samme høje krav til produktet, hvadenten det gælder landevej, triatlon, på banen, i byen eller i det udfordrende terræn på MTB.

Looks klamper er beklædt med teflon. For maksimal støtte og sikkerhed i alle henseender er klamperne designet uden float. Udover dette er klamperne forsynet med den meget brugbare indikator, så du selv kan se, hvor slidt dine klamper er ligesom alle skruer følger med ved køb. Pedalerne er designet, så du hurtigt og effektivt kan komme i dem, eller klikke dig ud, hvis det behøves. Takket være den banebrydende carbon-teknologi har rytterne en klar fordel, når de bruger disse ultralette pedaler, og kan blande sig i topstriden. For korrekt installation tilbyder Look også særligt værktøj.

Pedaler og klamper fra Look - forhøjet ydeevne in cykelløb
Med det pedalsystem vi kender i dag, gik Look på banen med en banebrydende opfindelse i 1984. i dag er firmaet fast forankret på markedet. Troværdighed og holdbarhed er efter firmaets mening to vigtige aspekter som en pedal bør opfylde. Lejer og dobbelt forsegling gør, at Looks pedaler er meget holdbare. I dag kender de fleste ryttere de standarder som Look sætter når man tænker på letvægtsprodukter. Resultatet er, at look i dag hjælper ryttere verden over med at opnå de bedste resultater de kan, takket være lav vægt, høj ydeevne og ligeså høj tryghed ved produktet. Dengang, såvel som nu har Look arbejdet passioneret for at forbedre cykelkomponenter såvel som rytternes resultater, skridt for skridt.