Lizard Skins

Your expert for non-slip handlebar tapes and robust protective films for your bike

Cykeludstyr

Siden 1993 har Lizard Skins skabt produkter for at imødekomme cyklisters behov og ønsker rundt om i verden. Med et bredt udvalg af cykelprodukter, der spænder fra håndtagene til "Grip" -serien via de velkendte neoprene kædestagsbeskyttelser til deres styrtape, har Lizard Skins alt hvad du behøver for at få mest muligt ud af din tur. Mærkets mission er at beskytte cyklen og rytteren, mens du gør turen mere fornøjelig.

Lizard Skins bliver altid tilpasset cyklisters behov, deres ønsker og aktuelle trends i scenen. Således er den lille virksomhed med et enkelt arbejdsbord blevet omdannet til et berømt firma med eget produktionsanlæg og distributører og kunder over hele verden. Blandt de vigtigste testryttere og ideleverandører af Lizard Skins er topryttere og pro teams, som selv er afhængige af producentens høje kvalitet.

Lavet i USA - Kvalitet til cykling
Ved at producere deres produkter udelukkende i USA, formår Lizard Skins at opretholde et højt niveau af kvalitetskontrol og effektivitet. Hvert produkt - uanset om det er et greb, et styrbånd eller en rammebeskytter - undersøges omhyggeligt før distribution. Lizard Skins sikrer således en ensartet høj kvalitet på deres produkter samt en miljøvenlig og ressourcebesparende produktion.

Bæredygtighed - Lizard Skins Filosofi
Fra begyndelsen har Lizard Skins sværget til at være et "grønt" mærke. Ved at omhyggeligt vælge deres materialer, skabe miljøvenlig emballage, reducere affaldet til et minimum, producere så mange produkter som muligt i de nærliggende produktionsfaciliteter og ved at gøre produktionen så ressourceeffektiv som muligt, har Lizard Skins formået at positionere sig som et bæredygtigt mærke.

Vores sortiment af Lizard Skins Produkter
I vores onlinebutik finder du et stort udvalg af Lizard Skins produkter. Spænder fra ramme, gaffel og kædestagsbeskytter til højkvalitets styrbånd i moderne farver - vi tilbyder et bredt produktvalg af det populære amerikanske mærke.