LIVALL

Teknologi møder beskyttelse

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

6 Søgeresultater

Det hele begyndte med en ulykke... Da LIVALL grundlægger og CTO Yong Liu styrtede på sin cykel og brækkede sin arm, tænkte han først på at udvikle cykelhjelme, der kombinerer sikkerhed med tekniske funktioner. Sammen med Bo Zheng arbejdede han således på de første ’smarte’ hjelme. Et crowdfunding projekt forvandlede ideen til en forretning - svaret var så positivt, at de første ’smarte’ hjelme snart kunne leveres.

Cykelhjelme til kommunikation, sikkerhed og sjov
Ny, innovativ og nyttig - disse er de tre vigtigste features i alle LIVALL produkter. Produkterne er designet til at gøre rytterens liv lettere og for at give sikkerhed og en behagelig køreoplevelse. Sortimentet indeholder allerede flere forskellige cykelhjelme og matchende tilbehør. Speakerphone, LIVALL app, højttaler, osv. Mærket arbejder løbende på tekniske innovationer for at gøre din cykelhjelm til et godt kommunikations- og underholdningscenter udover at yde topsikkerhed til dit hovede.

’Smart’ hjelme til teknologinørder
Med deres sortiment kan LIVALL kombinere klassiske cykelhjelme med de nyeste teknologier. Det spænder fra en integreret højttaler du kan bruge til at lytte til din yndlingsmusik, over LED lygter bag på hjelmen, der viser, hvornår du svinger eller du kan overgå til smartphone kompatibilitet for at tage billeder under kørslen, sende et SOS-signal eller for at styre tekniske funktioner - disse cykelhjelme giver ikke kun ekstra sikkerhed, men har også mange tekniske innovationer til at gøre køreoplevelsen helt speciel. Et must-have til teknologinørder, der elsker at cykle.