•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Löffler
Cykeltøj med et gennemtænkt system

Cykelbeklædningsmærket Löffler tilbyder cykelbeklædning til al slags vejr, hvilket først og fremmest sætter rytterens velfærd højt. Produktionen for Löffler-selskabet ligger i Ried / Østrig og blev udvidet gennem årene for at opfylde kravene til et yderst produktivt udendørs tøjfirma. Næsten alle metervarer strikkes i deres egen strikkefabrik i Ried og farves samt forberedt til videre behandling i Østrig og Tyskland. Ved fremstilling af cykeltøj lægger Löffler-firmaet stor vægt på velvære-faktoren, så cykling bliver så underholdende som muligt på alle dine ture.

Den første cykelsamling: 1981
Löffler-selskabet integrerer en GORE-TEX membran i deres cykelbeklædning og er en af de mest kompetente GORE TEX-producenter. Et succesfuldt produkt fra Löffler-selskabet er udviklingen af TRANSTEX, som sikrer funktionsdygtigt cykeltøj til alle cyklister. Dette bekræfter virksomhedens innovative holdning og kombinerer den med deres mangeårige erfaring inden for produktion af sportsbeklædning. Cykeltøjets pasform og trendy design sætter også nye standarder; Produkter som cykeltrøjer, softshell jakker, cykeljakker, cykelshorts, veste er meget mere overbevisende med deres moderne pasform og deres sporty look.

Meget funktionelt cykeltøj: til sommer og vinter
Löffler-selskabets sommer- og vinterbeklædning tilbyder cykelryttere, mountainbikere, cykelklubber og touring-cyklister gennemtænkt cykeltøj - fra funktionelt undertøj til tilbehør. Afhængigt af sammensætningen er tøjet temperaturregulerende, åndbart, yderst elastisk, har reflekterende elementer, en tæt pasform og meget mere. Vær god ved dig selv når du kører, og vælg et veldesignet Löffler cykel outfit.

"Bliv bedre hver dag". Det er det motto, som alle atleter har til fælles med Löfflers personale. Dette mål er LÖFFLERs højeste prioritet! De udvikler stoffer og gennemtænkte procedurer: kvalitet fra Østrig, avanceret innovation for maksimal funktion. Alt dette opnås med bæredygtige foranstaltninger på stedet. Alt dette med det ene og altoverskyggende formål: at give deres kunder mulighed for at blive bedre hver dag!

Alle produkter leveres med OEKO-TEX-Standard 100-mærket, som godkender ikke-giftige materialer, der ikke skader sundheden. Desuden har LÖFFLER OEKO-TEX STEP certificeringen for bæredygtig tekstilproduktion.

LÖFFLER CONCEPT JACKET

Ekstreme letvægts high-end produkter til ambitiøse cyklister. Et højdepunkt er Concept GTX jakke cykeljakke lavet af det revolutionerende nye Gore-Tex materiale med sin unikke ’beading’ effekt (SHAKEDRY). GORE-TEX ACTIVE SHAKEDRY overflade tillader vandet blot at dryppe af materialet. Jakken leveres i matsort og dens sømme er specielt svejset. En ægte iøjnefaldende jakke med maksimal funktionalitet. Made in Austria!

TRANSTEX HYBRID EN LÖFFLER INNOVATION

Undertøj til kvinder og mænd med transtex Hybrid teknologi. Innovationen fra deres eget strikkede stof i Ried skaber forskellige funktionelle zoner i én beklædningsgenstand. Til dette kombineres forskellige materialer og stoffer: Polypropylen indeni og på ydersiden, en naturlig fiberblanding med TENCEL og bomuld. Denne hybrid-strikke teknologi giver mulighed for funktionelle klima zoner, som giver isolering for at holde dig varm, samt perfekt fugt-afvisning og åndbarhed.

Oplev vores topsælgere!