Löffler

Cykeltøj med et gennemtænkt system

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

111 Søgeresultater

Cykelbeklædningsmærket Löffler tilbyder cykelbeklædning til al slags vejr, hvilket først og fremmest sætter rytterens velfærd højt. Produktionen for Löffler-selskabet ligger i Ried / Østrig og blev udvidet gennem årene for at opfylde kravene til et yderst produktivt udendørs tøjfirma. Næsten alle metervarer strikkes i deres egen strikkefabrik i Ried og farves samt forberedt til videre behandling i Østrig og Tyskland. Ved fremstilling af cykeltøj lægger Löffler-firmaet stor vægt på velvære-faktoren, så cykling bliver så underholdende som muligt på alle dine ture.

Den første cykelsamling: 1981
Löffler-selskabet integrerer en GORE-TEX membran i deres cykelbeklædning og er en af de mest kompetente GORE TEX-producenter. Et succesfuldt produkt fra Löffler-selskabet er udviklingen af TRANSTEX, som sikrer funktionsdygtigt cykeltøj til alle cyklister. Dette bekræfter virksomhedens innovative holdning og kombinerer den med deres mangeårige erfaring inden for produktion af sportsbeklædning. Cykeltøjets pasform og trendy design sætter også nye standarder; Produkter som cykeltrøjer, softshell jakker, cykeljakker, cykelshorts, veste er meget mere overbevisende med deres moderne pasform og deres sporty look.

Meget funktionelt cykeltøj: til sommer og vinter
Löffler-selskabets sommer- og vinterbeklædning tilbyder cykelryttere, mountainbikere, cykelklubber og touring-cyklister gennemtænkt cykeltøj - fra funktionelt undertøj til tilbehør. Afhængigt af sammensætningen er tøjet temperaturregulerende, åndbart, yderst elastisk, har reflekterende elementer, en tæt pasform og meget mere. Vær god ved dig selv når du kører, og vælg et veldesignet Löffler cykel outfit.