Kryptonite

cykellåse til alt slags brug

Cykeludstyr

Succeshistorien om det amerikanske firma Kryptonite begyndte i 1970’erne, da grundlæggeren af firmaet, Micheal Zane, lancererede den første U-lås. Siden da, har Kryptonite forsat udviklet samt udvidet deres produktsotiment, så der i dag findes en cykellås til alle cykeltyper. Ligegyldigt om det er en U-formet lås, en kæde eller en kabellås: Findes der mange forskellige systemer, som sikre at din cykel vil blive, hvor du forlod den.

Kryptonite: En mangeartet serie af låse til brug i byen eller provinsen
Det er meget vigtigt for virksomheden at cykellåsene er designet til brug i byen. Alle dem der ofte cykler i trafikken kender udfordringerne ved at låse en cykel: løsninger såsom fleksible, holdbare og enkeltlåse systemer er yderst vigtige.

En cykel er kun fleksibel når den let kan sikres på mange forskellige steder. God holdbarhed opnås med en nøgle der altid virker ubeklageligt og ved en enkelt lås, således at du kan sikre din cykel uden at have to låse med. Med serien ”Messenger” har Kryptonite udviklet låse, som imødekommer disse betingelser - ligegyldigt om du søger en lille praktisk U-lås eller efter en stærk og robust kædelås. Især for cyklisterne i byen tilbyder Kryptonite specielle funktionelle produkter. 
 
Disse og andre utallige løsninger til at beskytte din cykel bedre mod tyveri. Desuden medfølger der 3 nøgler til alle Kryptonites cykellåse, således at du altid vil være vel-beskyttet i alle situationer.