KLICKfix

fastgør cykelkurve eller tasker til styret lige, hvor du vil have dem

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

105 Søgeresultater

Ligegyldigt hvorfor, eller med hvor meget du rejser kan firmaet Rixen & Kaul tilbyde en passende løsning i form af tilbehør, der tillader dig at sætte cykelkurve eller tasker fast lige præcis, hvor du ønsker det. Firmaet blev grundlagt i 1988, og i dag er R&K førende på markedet indenfor QR-systemer til cykler. Firmaet, der er kendt for navnet KLICKfix tilbyder et helt unikt udvalg af adaptere til dette. Løsningerne gør det muligt for cyklister at rejse med alt lige fra let bagage, dele, telte eller indkøbsposer. Ligeledes er der systemer, der muliggør fastgøring af tasker, kurve, mapper, kasser og smartphones til din cykel.

Adapter systemer fra KLICKfix - den førende udbyder af transportsystemer til cykler
KLICKfix er overbeviste om kvaliteten og håndværket der ligger i produkterne. Igennem årene har firmaet udviklet sig til at være Tysklands førende indenfor transportsystemer til cykler. Fore at være det, er der er ligeledes nødt til at være en meget bred palet af valgmuligheder. Firmaet tilbyder mange forskellige løsninger, der gør det muligt - sikkert - at fastgøre cykelkurve eller tasker til din cykel. Produkterne er nemme at installere flere steder på din cykel. På denne måde kan du nemt sætte tasker og lign, fast på hvilken cykel du nu foretrækker at bruge. Udover alt dette finder du også monteringssystemer til drikkeflasker, lygteholdere lygteclips og nøglesnore.

KLICKfix adaptersystemer - fleksible løsninger til transport af dine ting
Alle cykler er forskellige, derfor tilbyder KLICKfix mange forskellige systemer så du let kan fastgøre alt slags tilbehør til din cykel. Systemerne låser automatisk, så der derved ikke er behov for ekstra stropper eller spænder. Det er lige så let at tage tingene af din cykel, som det er at sætte dem på - det hele gøres med et tryk på en knap. KLICKfix adaptere er anvendelige til meget forskelligt brug: en enkelt adapter er rigeligt til at transportere små tasker eller en cykellås. Alle systemer er sikre og fleksible, så du kan nå din rejses mål på en mere komfortabel måde