Kenda

dæk til alle slags cykling

Cykeldele

Lige meget hvilken slags cykel du kører på, så har du brug for et dæk, der er holdbart, lavet af det ideelle compund og giver dig et godt greb i vejen. Kenda kender kravene til alt lige fra vægt, materiale, kvalitet og det håndværk der kræves for at producere de dæk, der skal bruges til cykelturene. I dag er firmaet verdenskendt og er en af de største fabrikanter af dæk og slanger. Denne succes er funderet i mange års konstant research og fabrikering af nye produkter. Firmaet er ydermere kendt for innovative produkter og en konstant høj kvalitet. Alle priser er konkurrencedygtige, og Kenda er særligt kendt for en sublim kundeservice, Kenda dæk og slanger giver dig optimalt greb på alle overflade og i alt terræn.

Kenda cykeldæk - alt lige fra tubeless dæk til slanger med punkteringsresistens
Kendas innovative produkter er kendt verden over. Takket være et tæt samarbejde mellem firmaets ingeniører, research teamet og professionelle atleter sammen med den nyeste viden fra gummi-industrien laver firmaet dæk, der er konkurrencedygtige på alle parametre. Udover dette har firmaet også udviklet slanger med en unik punkteringsresistens, der er også er efterspurgt i de professionelle cykelfelter. Hemmeligheden er, at slangen er fyldt med en gele, der i praksis betyder, at huller op til 2.6mm ikke længere er et problem. Luften vil blive i slangen, og du vil ikke længere skulle bekymre dig om at skifte slange på dine cykelture mere, hvilket vil spare dig for kostbar tid.

Kenda cycling - dæk og slanger til alle slags cykelture
Dæk og slanger er kun så gode som det gummi, der bruges til at fremstille dem. Som specialister på det felt kender Kenda de blandinger, der skal til for at give de bedste resultater. Årtiers erfaring og udvikling har betalt sig, og derfor kan Kenda tilbyde alle de compounds der bruges til cykelløb på forskellige niveauer. Som en af de førende på markedet kender firmaet de krav der stilles til dæk og slanger i dag. De kriterier indeholder krav som holdbarhed, rullemodstand, vægt og greb. Selvfølgelig spiller punkteringsresistens også en stor rolle her. Holdbarheden er er et vigtigt aspekt, der bestemmer den succes som du vil opleve med Kendas produkter