KED

Beklædning

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

I en nødsituation kan små produktdetaljer ofte gøre forskellen mellem mindre skader og alvorlige hovedskader eller slemme følgeskader. Derfor har mærket mærket KED forpligtet sig til at bære ansvar og kontrollere hver eneste detalje af deres produkter under fremstillingen af deres hjelme til cyklister, ryttere og skiløbere - fra ingeniørvirksomhed via plastforarbejdning til den endelige samling af det færdige produkt.

Lavet i Tyskland
For KED er kvalitet og kompetence tæt forbundet med deres klare engagement i Tyskland som er hjemsted for virksomhedens aktiviteter. Som en selvstændig, familiedrevet virksomhed i deres egne produktionsfaciliteter i Freiberg / Neckar fokuserer de helt og holdent på "Made in Germany". Således kan de garantere og holde deres løfte om kvalitet ved at kontrollere alle operationelle processer.

Produktion Ekspertise
Alle KED hjelme er udviklet og produceret på topmoderne fabrikker på et område på mere end 10.000 m² - fra det oprindelige design til den endelige samling.

Garanteret bæredygtighed og sikkerhed
Ved at købe materialer i Tyskland og de omkringliggende europæiske lande garanterer KED, at deres produkter produceres bæredygtigt og er fri for farlige stoffer. De anvendte materialer og farvestoffer underkastes konstante test, som langt overstiger teststandarderne.

Oplev højkvalitets cykelhjelme af KED i ROSE online-shop!