K-Edge

Kæde-guide og beslag for landevejscykler, Cross og MTB

Cykeludstyr

K-Edge var officielt grundlagt i 2009 som en specialist i kædeafskærmning i Boise, Idaho i USA. Virksomhedens stiftelse var indledt af at have udviklet en løsning for speciel kædevejledning, hvilket forbyggede at kæden ville gå af – især gennem vigtige konkurrencer. Derfor K-Edge også udvikler stabile beslag til montering. K-Edge tilbyder beslag til styret for diverse Garmin navigationsudstyr. Målet er, at udstyret skal sidde i den optimale synsvinkel på styret, og sikkert i hver en situation. Endda også igennem hårde stød forbliver beslagende stabile og vil ikke overfører vibrationer til elektronikken.

Forskellige K-Edge kædeafskærmning, støddæmpere og beslag til stødet
Multi atleterne bruger ikke kun K-Edge kædebeskytter i dag, men også den praktiske K-Edge Garmin beslag til styret eller stødbeslag egnet til cykelcomputere, som giver et godt udsyn til skærmen ligegyldigt hvad. K-Edge Garmin beslag til styret tilbyder en fast og sikker montering og gør det muligt for atleten af se skærmen optimalt, takketvære deres optimerede beslag. Med et K-Edge Garmin stødbeslag er navigationsudstyret placeret direkte på kronrøret.

K-Edge produkt versionerne – altid direkte på markedet
Efter K-Edge produkt udvalget var omfattende for GoPro™ kamera og Garmin Edge® GPS computere i 2012 er udviklingen stadig forsættende. Virksomheden fra Idaho mener, at det kræver hurtig handling, hvis de skal have flere hold og atleter til at bruge deres produkter i fremtiden.