Jagwire

Reservedele til bremser

Cykeldele

  • Sort by:

5 Søgeresultater

Jagwire er et amerikansk firma, som fremstiller bremsekabler og gearkabler af højeste kvalitet. Jagwire er en af de førende virksomheder for cykelkomponenter i verden. Adskillige af de store cykelfabrikanter sværger til Jagwire kabler på deres cykler. Sætter du Jagwire kabler på din egene cykel, vil du mærke forskellen med det samme.

Bremseslanger og tilbehør til bremser fra Jagwire 
Jagwire producerer også bremseslanger til hydrauliske skivebremser. Disse bremseslanger laves med et Teflon inderrør, og forstærkes med Kevlar. De fleste Jagwire bremseslanger kan købes til alle typer skivebremser. Derudover fremstilles også adaptere og monteringskit, så kablerne og slangerne kan passe på næsten alle kendte mærker bremser. Hvert enkelt produkt bærer den højeste kvalitet.

Kabeljustering med Jagwire – godt håndarbejde  
Justering og tilpasning er vigtigt, når nye kabler monteres, og her er Jagwire kabelstrammere vigtigt. Jagwire kabelstrammere gør det muligt at finjustere dine gear, mens du cykler. Kabelstrammerne er lavet af aluminium, og derfor holdbare. Derudover tæller sortimentet en lang række adaptere, så forskellige bremser og forskellige stel, kan passe sammen.