Jack Wolfskin

Udendørs tøj i høj kvalitet til ethvert anvendelsesområde

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

3 Søgeresultater

Hjemhørende i Idstein i Taunus producerer JACK WOLFSKIN funktionelt tøj, udendørsudstyr (fx rygsække og telte) og sko. Fabrikanten af tøj og udendørsudstyr har fokuseret på beskyttelse mod elementerne i over 25 år. Til udendørs fans tilbyder JACK WOLFSKIN funktionelt udendørs tøj til både mænd og kvinder, f.eks. fleece-jakker, hoodies, soft shell jakker, termo-bukser, funktionelle bukser, hatte, handsker og tørklæder. Samtidig er JACK WOLFSKIN-produkter kendetegnet ved et højt funktionalitetsniveau og er derfor meget populære blandt cyklister.

JACK WOLFSKIN sportstøj - udendørs grej til aktive mennesker
I løbet af de sidste par år har Jack Wolfskin sportstøj haft gavn af yderligere udvikling og har dermed bidraget til en større nydelse af udendørs aktiviteter. Jack Wolfskins funktionelle tøj er forbundet med særlig god funktionalitet og et højt niveau af komfort. Som sådan, opfylder Jack Wolfskin produkter i forskellige varianter de krævende forventninger fra fans af udendørslivet.

JACK WOLFSKIN bicycle racing - cykeltøj med bæredygtighed!
På Jack Wolfskin er et andet vigtigt emne bæredygtigheden af virksomhedens produkter. Således sætter man i produktionen af produkter til cykling mennesker og natur i centrum. Med respekt for de mennesker, der producerer produkterne, arbejder Jack Wolfskin sammen med leverandører og deres producenter for at opretholde nationale og internationale standarder for arbejdstagere. Derudover insisterer Jack Wolfskin på generelle miljøbestemmelser, der skal overholdes ved fremstilling af tøj. Jack Wolfskin produkter kombinerer en iboende begejstring for naturlige oplevelser med den yderste respekt for miljøet.