iXS

Beskyttelsesudstyr, cykelshorts, full face hjelme, trøjer

Beklædning

De schweiziske medarbejdere hos iXS fokuserer med deres erfaring indenfor motorsport til at udvikle funktionel beklædning og beskyttelsesudstyr til mountain bikers såvel som motorcross. Hvad der startede som en lille cykelværksted for over 100 år siden er udviklet til at dække et stort omfang inden for motorcykler i 60’erne – De er blevet en høj specialiseret producent af moderne MTB grej. Høj teknologiske materialer, advancerede teknologier og input fra verdensberømte atleter, såsom downhill søskende Rachel og Gee Atherton, gør iXS til en af de ledende producenter af beskyttelsesudstyr til motorsport og mountain bikers.

Pålidelighed og behaglig at have på – dit beskyttelsesudstyr til mountain cykling   
Hos iXS bruges holderfaring når der udvikles MTB beskyttelsesudstyr til brug under belastende forhold i Freeride, downhill, dirt eller slopestyle. Det innovative beskyttelsesudstyr er lavet med en stødabsorberende indbygget EVA skumpude og NockOut støddæmpning, hvilket giver optimal beskyttelse mod stød. De særligt udsatte kropsområder er dermed særligt beskyttet mod skrammer og slid i krævende forhold. Beskyttelsesudstyret arbejder med dets udviklede VentMesh struktur, således det er behagelig at bære samt god åndbarhed. Det nemme og bekvemte lukkemekanisme på beskyttelsesudstyret er prikken over i’et. Mange års erfaring og opmærksomhed på detaljer fremmer adskillige beskyttelsesudstyr med en kombination af høj beskyttelse og god komfort. Fra Full face hjelme til albuebeskyttere – iXS sikre alt ting er, hvor det er nødvendigt for at beskytte dig mod seriøse skader i seriøse situationer.

Din beskyttelse er stil – tøj for terrænryttere
Hos iXS skaber årtiers erfaring indenfor beskyttelsesudstyr automatisk et flot design. Med deres klare strukturede farver og glatte linjer. Beskytterne, overtrøjer, t-shirts og shorts er tiltrækkende for øjet. Den åndbare og friske cykeltrøjer er lavet af antibakteriel funktionel materialer demonstrerer, at funktionel beklædning ikke behøver at være kedeligt.