ISM

Ergonomiske high-end sadler

Shop bike saddles from ISM

Ideen blev født på cyklen
Opfinderne af ISM-sadlerne har selv brugt uendeligt mange timer i sadlen. Efter en smertefuld cykeltur i 1997 begyndte cykelrytteren og svømmeren fra Tampa, Florida, at udvikle sadler, der er bedre tilpasset rytterens anatomi for at forhindre smerter og følelsesløshed. Det var med disse tanker, og i dette moment at ideen om sadlerne blev barslet og kort efter så de første prototyper dagens lys.

Mindre pres, og dermed mindre følelsesløshed takket være et forbedret anatomisk design
Du kan straks se forskellen mellem konventionelle sadler og ISM-sadler. Sadlerne, der er udviklet og fremstillet i USA, udbydes i et specielt design for en endnu bedre pasform. Som alle cyklister ved, repræsenterer sadlen den mest intime forbindelse mellem rytteren og cyklen. Forkerte sadler kan afstedkomme rygsmerter, muskelspændinger og trykmærker, endsige sår og vabler. Den specielle form ISM-sadlerne har med en iøjnefaldende udskæring imponerer med sin høje ergonomi for at reducere trykket på nerver og arterier.

Højteknologiske sadler, der hjælper med at drive Ironman-vinder og olympiske medaljer
Den høje komfort og holdbarhed ISM-sadlerne tilbyder taler for sig selv. Både mænd og kvinder sætter pris på det anatomiske design og nyder godt af den ekstra komfort på lange ture - enten på landevej eller mountainbike. De komfortable gel sadler er også omtalte i pro cykling.