ION

Progressivt design, funktionelle snit - ION cykeltøj og -beskyttere

Shop protectors and clothing from ION

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

22 Søgeresultater

Hvert spor er en udfordring. Og det er netop hvad IONs filosofi handler om: at udfordre dig selv, opleve naturen og lege med elementerne. Det repræsenterer også den standard, som alle ION-produkter skal opfylde. Freeride er ’the name of the game’ - ikke kun som en kategori, men som en mental holdning. Ligegyldigt hvilken slags cykel du kører på.

ION er et brand, der drives af lidenskabelige mennesker, hvis store kærlighed altid har været vandsport. Lanceret i 2004, harION fokuseret på våddragter og neopren produkter til deninternational windsurfing, kitesurfing, surf, SUP og wakeboardscene. Den unikke kombination af produkter af høj kvalitet indpakket i en progressiv stil og design fandt snart fans over hele verden. I 2013 tog ION den samme tilgang til sporene, da den anden store passion for firmaets grundlæggere altid har været mountainbiking.

Alligevel kan brandets image ikke begrænses til den eller denanden slags sport: Det handler ikke om hvilket grej du bruger. Det handler om at udfordre dig selv, opleve naturen og føle din styrke. Derfor udvikler ION gear, der ikke kun er smart og innovativt, men også omdanner denne passion for sport til et unikt design. Dette afspejles også i IONs cykeltøj, sko, rygsække og beskyttelse.

Med hensyn til cykel-segmentet i almindelighed: Den største motivation for de mennesker bag mærket er, og har altid været, at bruge mere tid - også arbejdstid - på cyklen ...

Den unge cykelmærke ION modstår sæsonbegrænsninger og tilbyder en bred vifte af vejrbestandigt tøj til de ret "ubehagelige" årstider. Den reviderede overtøjskollektion af ION omfatter letvægts, stærkt komprimérbare vindjakker, vandtætte shorts og softshell bukser, samt isolerede Primaloft jakker og vandtæt, elastiske tre-lags jakker. Alle produkter er designet til ét formål: forlænge cykelsæsonen og nyde ensomheden på stierne mellem sæsonerne. Indtil sommeren kommer igen!

Anden sæson, anden pris: Den flotte clipless sko kaldet Rascal har ikke kun modtaget Design & Innovation Award 2017, men også den tyske Design Award 2018. Adskillige tests i specialiserede MTB magasiner beviser, at skoen ikke blot imponerer med sit design, men også med dens funktioner.