ION – cykeltøj, der er inspireret af surfing
Progressivt design, funktionelle snit - ION cykeltøj- og beskyttelse

ION-mærket var oprindeligt baseret på en brændende passion for vandsport, som med det samme kan ses ud fra det tøj, der er udviklet af firmaet i løbet af årene. Funktionelle detaljer fra surfing, f.eks. snørebånd eller neoprenindsatser viser klart produktets oprindelse. Desuden har detaljer som en mobillomme, en lomme til cykelparkbilletten eller en integreret klud til briller/kamera vist sig at være meget praktiske og populære funktioner i cykeltøj.

ION cyklus tøj og beskyttelse - funktionel cykelbeskyttelse med stil
Udover et design inspireret af surfing, udmærker ION-cykeltøjet sig for dets funktionelle stoffer og pladsen til beskyttelse, hvilket gør ION til meget populær beklædning til mountainbikere, trailryttere og downhill fans.

Ved udviklingen af beskyttelses-, handsker- eller shorts med indlæg for at beskytte dig mod slagene fra et styrt blev opmærksomheden ikke kun rettet mod pasform og bevægelsesfrihed, men også til højkvalitets håndværk og funktioner. Firmaet behandler deres tøj med en særlig ’Sanitized’ behandling forhindrer dårlig lugt med sin anti-lugt funktion.

ION-tøjet beundres af cykelfans verden over med sit progressive og innovative design. ION cykel-tøjet, der består af funktionelt cykeltøj, handsker og beskyttelsesudstyr bliver mere og mere populært. Det passer til alle, der lægger stor vægt på stil og kvalitet - uanset om det er til downhill eller mountainbike eller bare for at slappe af i cykelparken.