Innobike

effektiv og vedvarende smørelse og pleje af dine cykelkomponenter

Cykeludstyr

innobike cykelplejeprodukter – cykelkæder rengjorte og smørret
Siden 1987 har innobike været ekspert i rengøring, smørelse og pleje af cykelkomponenter som bruges til hverdag - og derfor har brug for særlig behandling. Cykeltilbehør har generelt brug for særlig vedligeholdelse, så cyklisterne kan cykle sikkert og i lang tid på enhver cykel. Virksomheden styrker holdbarheden af enhver cykelkomponent ved hjælp af deres specialprodukter. En pålidelig og funktionel komponent, såsom kæden er essentiel og derfor tilbyder innobike en speciel kædeolie. Enhver type af snavs og støv kan blive opløst og dernæst fjernet ved hjælp af kæderensen. Indholdet er særdeles effektiv. Effektiv og vedvarende pleje af cykeldelene på landevejscykler og Mountain Bikes – Dette er resultatet af god informationssøgning og udviklingsarbejde virksomheden har lavet.

Innobike cykelpleje produkter for cykelkæder – rengøring, smørelse og opløsende
Kædeløbets bøsning og led samt kædens indre lejer kan blive komplet rengjorte med innobike special cykelrengøringsprodukter. Innobike kædeolien har en utrolig høj effekt. Olien går ind i de smalleste passager og fjerner støv samt drøj snavs fra kæden. Med Innobike special rengøringsprodukter kan din cykel blive ren og smurt på samme tid. Slam og resin er løsnet og forsvinder. Efter rengøringsprocessen er cykelkæden velfungerende igen. Kædeolien efterlader en ideel smørelse og beskyttende film for at sikre den bedste præstation på landevejsture. Innobike er en erfaren cykeltilbehørsekspert med forskellig effektive cykelplejeprodukter.

Plejeprodukter for cykelkomponenter af innobike sikre sjov cykling i alt slags vejr
Med Innobike plejeprodukter for cykelkomponenter og respektive special plejeprodukter kan cyklister forøge deres cykelglæde og varigheden af hver cykeldel. Året-rundt beskyttelse er garanteret med kædesættet som udvikler dens effekt i kolde temperaturer og dårligt vejr. Ligegyldigt om det er is, regn eller sne kan sættet for alt-slags-vejr en god løsning for helårsryttere. Skumrens fra Innobike bruges til cykeldele såsom stel og hjul. Skinnende og strøg fri glans er resultatet efter brug af innobike skumrens. Der er en børste på toppen, som gør det muligt at fordele innobike kædeolien. Børstens egenskaber gør det muligt at fordele olien effektivt, så den kan yde sin bedste effekt.