Hanseline

Cykelvedligeholdelse på højeste niveau

Cykeludstyr

Hanseline holder din maskine kørende. Virksomheden Gessert & Sohn, grundlagt i 1947, producerer smøremidler og plejeprodukter til filigree symaskiner, zippy biler og kraftfulde cykler - så faktisk til alt, der bevæger sig hurtigt.

Hanseline tilbyder et stort udvalg af cykelvedligeholdelsesprodukter, som ikke kun hjælper med at få knirkende eller stramme cykeldele til at køre godt igen. Derfor tilbyder den familieejede virksomhed ikke kun titaniumfedt, MTB-olie eller kædevoks, men også plejeprodukter til din elskede cykel.

Alt der går hurtigt kræver god pleje, og det er her, Hanseline kommer i spil. Deres Chain Wax er perfekt til at passe til cykelkæden, mens hydraulikolien HLP 10 genopliver din cykels forgaffel og bagdæmper. Silikonespray giver din cykel glans som var den ny efter hårde ture, og det dokumenterede talkumpulver støtter dig under svær udskiftning af dæk og slanger.

Behandling af din cykel med smøremidler og plejemidler fra Hanseline vil sikre den bedste funktionalitet af alle dele uden at overskride dit budget. Således vil din maskine fortsætte med at løbe glat i mange år fremover ...