Gutting Pfalz Nudel

Pasta til nutidens riddere - nemlig cykelrytterne!

Cykeludstyr

  • Sort by:

1 Søgeresultater

Fremragende nudelkvalitet med stort hensyn til ingredienser, smag og konsistens. Dette og en ekstraordinær form er PFALZNUDEL by Guttings opskrift på succes. Med familiens kreative hjerner og kræsne ganer var det kun et spørgsmål om tid, før cyklen blev brugt som en nudelform. Det er trods alt let at forstå: Uden en sund og kulhydratrig kost vil du også mangle energi på cyklen.

Takket være virksomhedens filosofi, som er afhængig af omhyggeligt udvalgte ingredienser fra regionen og på strenge krav om minimal brug af farvestoffer og konserveringsmidler, smager PFALZNUDEL fremragende! Med Gutting-nudlerne kan du som lidenskabelig cyklist vise, hvor meget kærlighed til sport går gennem maven. Desuden er den lækre pasta i cykelform meget anbefalelsesværdig som gave til cykelentusiaster. Succeshistorien fra Pfalz i Tyskland begyndte for to årtier siden. Siden dengang fortsætter succesen takket være mange gode ideer og en altid yderst krævende kvalitetskontrol. En topklasse jury fra industrien, forskning og medier fandt ud af, at Guttingpasta tilhører det tyske køkkens hemmelige stjerner og tildelte virksomheden en vinge af Meissen-porcelæn for at være verdens ledender inden for designnudler. I 2011 modtog Pfalznudel også "Querdenker Award" for særligt innovative virksomheder.

Desuden arbejder virksomheden sammen med beskyttede værksteder og støtter lægehjælp til personer, der lider af en afhængighed. Det er også forpligtet til sociale og kulturelle projekter. Med så meget lidenskab er det let at forstå mottoet hos Gerlinde Thelens, general manager for Gutting PFALZNUDEL GmbH: "Noodles gør dig glad!" Fordi cykling gør dig glad, skal dette produkt være den ultimative garanti for glæde.

Kvalitet al dente - velsmagende designnudler fra Gutting i Pfalz.