•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

GORE Wear
Produkterne repræsenterer en klar hensigt om innovation og nytænkning

I mere end 30 år har GORE Wear udviklet produkter for at gøre din sportsoplevelse endnu bedre. Produkter, der er baseret på kendskabet til atleternes særlige krav. De udvikles i en kontinuerlig cyklus af forskning, design og udvikling, tests og retesting. Ved hjælp af verdens førende tekstilteknologier skaber GORE Wear funktionelt tøj, der sætter nye standarder i komfort og beskyttelse. Dette hjælper dig med at sætte nye standarder for dig selv i løb og cykling og så videre. Vær den første til at opleve de nyeste teknologier fra opfinderne af GORE-TEX.

#ALWAYSEVOLVE

Introduktionen af GORE-TEX SHAKEDRY teknologien i sommeren 2017 satte et nyt benchmark for cyklister og løbere over hele verden. Med denne revolutionerende udvikling inden for materialevidenskab er det nu muligt at bruge mindre af det ydre stof, når man fremstiller membranen i jakken. Dette forhindrer den køleeffekt, der opstår, når det ydre stof bliver vådt. Takket være den permanent vandafvisende overflade, der forsegler jakken på ydersiden, kan bæreren hurtigt ryste overfladen tør. Når det er i brug, uanset om det kører eller cykler, ruller vandet simpelthen af jakken og forhindrer fugt i at samle sig på overfladen. Denne jakke er designet til ambitiøse atleter - det vil muliggøre toppræstationer, selvom vejret er langt fra ideelt. Ambitiøse atleter behøver ikke vente på bedre betingelser for at starte deres træning.

#ALWAYSEVOLVE

GORE Wear Landevejsprodukter: Teknisk ekspertise parret med fremragende design

For at komme på din cykel spontant, har du brug for tøj, der vil forberede dig til alle de prøvelser som moder natur kan finde på at udsætte dig for. Inspireret af behovene hos ambitiøse atleter afspejler alle produkter i kollektionen GORE Wears engagement i løbende produktforbedring. Det friske look kombineret med yderst funktionelle materialer skaber det ultimative beklædningssystem til cyklister. GORE Wear Road Collection er designet til at tilfredsstille cyklister i enhver situation, hvad enten det er på aftenture med venner, weekendture eller lange sportsruter. I kombination med GORE Wear arm- og benvarmere giver denne produktlinje let, ikke-restriktivt tøj til alle årstider, som også kan bæres ideelt under et vandtæt yderlag. Denne samling omfatter produkter, der er blevet uundværlige dele af hver cykelklubs grundlæggende udstyr. GORE Wear Road-samlingen sikrer komfortable og stilfulde ture under alle vejrforhold.
#ALWAYSEVOLVE

GORE Wear mountainbike serien Sublim ydeevne og kompromisløs komfort for krævende atleter

Uanset om du har en anstrengende træningsdag eller det vigtigste race i sæsonen foran dig - let og pålideligt tøj er afgørende for din præstation. GORE Wear har udviklet mountainbikeserien til opfyldelse af denne drøm for alle rytterne. Dette blev gjort muligt af deres store atleter, der er øverst på mountainbike-verdensmesterskabet. Hvis et sted på podiet er det du sigter mod, gør små ting en stor forskel. Mountainbikeserien tillader højtydende atleter at tilpasse sig hurtigt til forskellige temperaturer på en lang dag, hvad enten de skal træne eller køre hårde konkurrencer. Produkterne er det perfekte udstyr til ryttere, der træner eller konkurrerer i alt slags vejr. Med dette udstyr kan atleter tåle elementerne og dermed skabe de bedst mulige betingelser for ydeevne, selv i hårdt og træls vejr.
#ALWAYSEVOLVE