Gonso
funktionel cykeludstyr for ethvert vejr

Den familieejede virksomhed Gonso blev grundlagt i Swabian Mountains i 1926 og producerer blandt andet sofistikeret og funktionelt cykeltøj for cyklister. Mens virksomheden stadig fokuserer på funktionel beklædning såsom sweatshirts, undertøj og løbetøj ligesom i starten, har Gonso siden 1980 udvidet deres cykeltøjssortiment. Ligegyldigt om du bruger racercyklen, mountain bike, bycyklen eller hybridcyklen er der specielt udviklede og perfekt tilpasset tøj tilgængeligt for hver slags brug. Cykeltøjet er bedre og bedre tilpasset de forskellige typer af cyklister og imponerer med kvaliteter såsom åndbarhed, robusthed og nem vedligeholdelse. Der er også et stort udvalg af oversize cykeltøj tilgængeligt.

På denne måde er du altid perfekt forberedt til enhver cykeltur.

Gonso cykling fokus på funktionel cykelbeklædning

På grund af Gonso’s stærke fokus på udvikling af funktionelt tøj forsætter de med at sætte nye standarder for cykeltøj. Det succesfulde internationale mærke Gonso er primært kendt for produktionen af sofistikeret cykelbeklædning såsom cykeltights, smækbukser, sweatere og funktionelt undertøj. Det funktionelle tøj til landevejscykling og mountain bike cykling er stærkt påvirket af teknisk og stilfuld innovation. Virksomheden viser også deres innovative anvendelighed i deres store udvalg af high-performance tilbehør herunder ben- og armvarmere, knævarmere, sokker, hatte eller pandebånd.

Gonso cykelbeklædning Vinter & sommer

I mange år har virksomheden designet cykeloutfits som er moderne og har stilfylde farver uden at være prangende: Vandtætte jakker og bukser, termo jakker og bukser, windbreakers og veste. Gonso’s cykeltøj er ekstremt åndbart, slidstærkt, nemt at rengøre og ligeledes tilgængeligt i XL-størrelser. Gonso skiller sig ud på deres specielle design. Det funktionelle tøj fra dette mærke gør cykling sjovt – ligegyldigt, hvordan vejret er.