Garmin

Fra cykelcomputere til navigationsenheder

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

51 Søgeresultater

Teknisk tilbehør til cykling - banebrydende GARMIN produkter
Virksomheden GARMIN er en amerikansk producent af navigationssystemer til satellitstøttet positionsbestemmelse og navigation. Efter grundlæggelsen af virksomheden af Gary Burrell og Min Kao (GAR-MIN) i 1989 blev virksomheden hurtigt kendt for at producere GPS modtagere, der var markant mindre end dem, der ellers var på markedet. I dag udvikler GARMIN også navigationsudstyr til bilindustrien samt til luftfart, flåde-, udendørs- og sportsindustrien.

Banebrydende løsninger til cyklister, løbere og andre fitnessentusiaster
Uanset om du er på eller af cyklen; GARMIN tilbyder forskellige løsninger til effektmåling, rutevisningog pulskontrol: Pulsmålere med integreret GPS, cykelcomputere med onlinefunktioner, navigationsudstyr med kortmateriale eller aktivitetssporingssystemer. GARMIN lægger ikke kun opmærksomheden på brugernes bekvemmelighed i fabrikationen af produkterne. Et tiltalende design, en særlig kvalitet og en god pris i forhold til produktets egenskaber er også vigtige faktorer for virksomheden.

Aktiv over hele verden - for kundernes skyld.
Bortset fra hovedkvarteret i Kansas City, USA, har firmaet GARMIN filialer i Europa og Asien. Forskellige stadier af produktudviklingen, fra den oprindelige innovation og til masseproduktionen af enheder, der er klar til at blive sendt på markedet, sker på disse forskellige steder. På den måde vil virksomheden også bevare sine kvalitetsstandarder og reagere hurtigt på løbende skiftende markeder i fremtiden.