GAERNE

Let og behagelig landevejs- og MTB sko til cykling og triatlonsporten

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

21 Søgeresultater

I over 50 år har firmaet GAERNE produceret sportssko, f.eks. mountainbike- og racersko til krævende og ambitiøse sportsudøvere. Grundlagt i år 1962, er GAERNE i dag, takket være et rimeligt pris/præstationsforhold en af de mest populære producenter af cykelsko til mænd og kvinder. Det italienske firma har ydermere omtalt sig selv som producent af tøj, som f.eks. sokker og indlægssåler. Det hele begyndte i 1962 med produktion af håndlavede sko til udendørs brug. Derefter blev vejen banet til motocrosssporten og da introduktionen af "klik" pedalsystemerne kom til verden i firserne, var vejen ligeledes banet for en indgang til cykelsporten.

GAERNE sko - moderne teknologi, med omhyggeligt valg af materiale
For at du fortsat vil vælge GAERNE sko i fremtiden, fokuserer virksomheden på den konstante udvikling af de produkter de udbyder. Moderne teknologier, omhyggeligt valg af materiale og futuristisk design kombineres med hinanden, så gode og holdbare sko fortsat er tilgængelige for dig.
GAERNE cykelsko fra Veneto - kvalitetssko, der er "Made in Italy" Alle GAERNE sko fremstilles i cykelsportsregionen Veneto i Italien. Dette skyldes, at GAERNE er en familievirksomhed, der er drevet af familien Gazzola, ledet af grundlæggeren af firmaet Ernesto Gazzola og hans børn, der vil fortsætte virksomhedens drift.
Mange professionelle og motionister verden over drager fordel af den viden, som Gazzola-familien indarbejder i deres produkter, og vil også være meget tilfredse med interessante produktnyheder i fremtiden.