FOX

intelligent cykel- og fritidsbeklædning

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

87 Søgeresultater

I sportsbeklædningsbranchen tilbyder FOX et bredt udvalg af tekstil, hjelme og beskyttelse for en hver type cyklist. FOX tøj imødekommer kravene fra enhver cykelrytter – ligegyldigt om det er en professionel mountain biker eller en amatør cyklist. Med klassiske og moderne cykeltrøjer, funktionelle jakker, cykelshorts og sweatshirts tilbyder FOX komfortabel og hurtigt tørrende materiale, som fremmer et godt kropsklima. Det moderne funktionelle stof bruges for at sikre et højere niveau af åndbarhed og den bedst mulige kontrol af fugt.

FOX cykling – cykeltøj for on og off road
Cykeltøjet er udsat for alle eksterne indflydelser, derfor prioriterer FOX høj vigtighed af holdbarheden og slidstyrken på deres materialer og tilbyder derfor rubuste og funktionelle materialer for ryttere både on and off-road. FOX cykeltøj kan modstå de typiske stress faktorer for cykling, da ekstra beklædningen er påsat, hvor der er mest brug for det.

FOX cycling beskyttere – beskyttende udstyr til MTB løb
Ydermere tilbyder FOX tøj som beskytter mod stød og skader. FOX protective gear med beskyttere tilbyder en ideel sikkerhed for MTB løb og fritidsaktiviteter, Takket være dets specielle stof er FOX beskyttere perfekt tilpasset til de forskellige kropszoner og absorberer stød. Med deres fleksible justeringsmuligheder og en ergonomisk form tilbyder de åndbare materialer ikke kun optimal beskyttelse, men også den bedste frihed til bevægelse.
   
FOX hjelme – sikker beskyttelse off-road
FOX hjelme er mere end bare et blikfang. Desuden imponerer deres farverige FOX-stylet cykel- og motorhjelmene med en lavere sidekanter, som beskytter dit hoved i tilfælde af styrt, ligesom med behagelige kindspænder. Lufthuller fremmer den fremragende luftcirkulation, åndbarhed og behagelighed. Vaskelige indvendige puder sætter prikken over i’et på sikkerhedsdetaljerne på FOX’ hjelme.