Formula

Eksperterne inden for cykelbremser

Cykeldele

Virksomheden Formula er ekspert i produktion af cykelbremser. Virksomheden har specialiseret sig i 2-hjulede sportsgrene og primært i cykler, som er lavet til freeriding, udendøres eller mountain bike.

Formula tilbyder skivebremse tilpasningsstykker, bremse skiver og dertilhørende tilbehør til skivebremser. Hvis en kort og pålidelig bremseafstand er hvad du søger, så kan du stole trygt på producenten fra Italien. Den konstante udvikling af teknologien og materialerne er årsagen til at alle typer af cyklister har tillid til kvalitetsbremserne fra Italien.


Sikker cykling med Formula skivebremser
Spørgsmålet om, hvorfor Formula bremser er så effektive og altid bringer cyklister ned i fart på den rigtige tid er først og fremmest et spørgsmål om kvalitet. Materialer af høje standarder danner basis for dette. Højere bremsekraft er altid ensbetydende med en større følelse af sikkerhed. Erfaring og det rigtige valg af råvarer er årsagen til, hvorfor professionelle cykelryttere, mountainbike ryttere, BMX og downhill ryttere, såvel som alle andre cyklister har tillid til det højt udviklede udstyr fra Formula