FIVE TEN cykelsko
omhyggelig testet cykelsko og sneakers

FIVE TEN cykling – MTB-skor för extremsporter
FIVE TEN er en amerikansk producent af cykelsko og sneakers som er testet igennem forskellige discipliner af mountain biking, inklusiv Downhill og Cross country. FIVE TEN cykelsko er kendt for deres specielle sammensætning af gummisåler. De tilbyder en fremragende balance mellem greb og slidstyrke; en usædvanlig åndeevne er en anden detalje på FIVE TEN’s cykelsko. En særligt god sålpolstring sikre at stød er godt absorberet. Med deres ekstremsportssko for mountain bikers kombinerer FIVE TEN forskellige detaljer såsom meget letvægts og åndbare materialer og såler med forskellig hårdhedszoner for perfekt støtte til dine fødder, mens du cykler. Ligesom at mountain bikers har brug for ekstrem kropskontrol og kontrol over cyklen, er cykelskoene også nødttil at vise deres fulde potentiale hele tiden. Med en speciel gummisammensætning med usædvanlig klæbelige egenskaber har den amerikanske producent af sko og sneakers udviklet en teknologi, som gør FIVE TEN sko til pålidelige følgesvende for mountain bikers. Siden grundlæggelsen af virksomheden i 1985 er skoene blevet båret på alle cykel spor i verden, hvor grebet er afgørende for sejr eller nederlag.

Cykelsko fra FIVE TEN – et populært mærke blandt mountain bikers
Sten, snavs, grus, grene og rødder kan slå mountain bikers af til hver en tid på deres cykeltur. Disse ekstreme forhold for mountain biking har den amerikanske producent af cykelsko og sneakers udviklet forskellige skomodeller med såle lavet af en slidstærk sammensætning af gummi, som tilbyder fremragende egenskaber kombineret med en solid overflade. Polstringen er designet til at forbedre komforten i kontrollerede situationer endda også når anklerne er udsat for højt stress. FIVE TEN sko for cyklister er designet til brug med platform pedaler. Sålens greb og dens hårde og solide sammensætning af gummi med anti-slip egenskaber sikre et perfekt greb på pedalen.

Modellerne kan bruges til mountain biking, freeriding, downhill og cross country såvel som så mange andre discipliner året rundt. For yderligere beskyttelse tilbyder FIVE TEN også cykel sko med ankelhøjt skaft. Skaftet beskytter seriøse skader på fødderne og sikre at rytteren kan koncentrerer sig 100 % om stien. Derudover kan nogle af FIVE TEN’s modeller bruges med klamper, så skoene an klikkes på pedalerne.