FIVE TEN

De sejes mærke

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

14 Søgeresultater

Siden 1985, har Five Ten være mærket for de adrenalinsøgende, og haft en afgørende inflydense på klatresporten. Historien om Five Ten begyndte i Yosemite Valley - hvad kan man ellers forvente af et amerikansk mærke med dybe rødder i klatresporten. I friklatring betyder gradueringen 5.10 overgangen fra moderat sværhed til ekstrem teknisk. Charles Cole, grundlægger af Five Ten, klatrer i hjertet, og kendt for at søge de mest udfordrende ruter, skabte en forretning på at lave outdoor fodtøj, efter et uheld på en nedstigning i Yosemite National Park. Målet var at skabe en sko med en særlig gummisål, der ydede masser af greb. Kort efter lancerede han det legendariske Stealth Rubber! Selv i dag er dette stadig i anvendelse, og bruges i det med tekniske terræn, og udviklet yderligere. Man kunne faktisk sige at Five Ten har genopfundet klatreskoen: Adskille førstegangsbestigninger, ville være umulige uden Five Ten skoene. Five Ten har vedholdt succesen gennem udvikling af high-end klatresko og MTB sko, og har hel tiden flyttet grænsen.

MTB sko fra Five Ten - Designet til tekniske spor
Det der begyndte med klatresko, og fortsatte med sko til vandsport, har i dag overtaget markedet på mountainbikesko, og har allerede i flere år, været nr. 1 på MTB Downhill World Cup‹en. Til freeride, til spor eller downhill - du kan ikke undgå Five Ten, når tingene bliver lidt tekniske. Cykelskoene kombinerer den utrolige non-slip Stealth Rubber sål, med en fantastisk finish, høj komfort og et smart udseende. Five Ten holder et solidt greb på dine platformpedaler - en vigtig detalje for god kontrol. Five Ten har en sko der dækker ethvert behov. Alle modellerne har et solidt mønster på sålen, og en holdbar overdel. Du kan få Five Ten MTB sko, med mulighed for SPD klamper, og til brug sammen med platformspedaler.

Smarte sneakers fra Five Ten
Kombinationen af greb, høj kvalitet og et lækkert design, gør skoene ideele til hverdagsbrug. Five Ten har derfor et stort udvalg af sneakers.

Five Ten Stealth - Gummi Compound til ethvert brug.
Et stærkt og pålideligt materiale til alle typer sport dækket af Five Ten, og kan være den afgørende faktor for succes. Du skal kunne stå fast når du klatrer og kører mountainbike! Den afgørende faktor for gummi, er kombinationen af holdbarhed og friktion. For at en klatresko, eller en MTB sko er så hårdfør som mulig, skal sålen være stærk. Samtidig skal den levere den helt rette mængde friktion, på enhver overflade, så der er et sikkert greb på klipper, på nedkørsler, og på stigninger. Dette er opnået ved at tilpasse de forskellige udgaver af Stealth Rubber, til den tilsigtede anvendelse, og i tæt samarbejde med topatleter fra hele verden. Succesen taler for sig selv - den populære Stealth sål er blevet standarden for sko til MTB, freeriding, downhill og til klatring.

Oplev vores store udvalg af freeride sko, sko til platformpedaler og mountainbikesko fra FIVE TEN! Du finder det største udvalg af FIVE TEN sko til både mænd og kvinder, i alle de kendte farver. Du kan vælge mellem letter sommer mountainbikesko, freeride sko med åndbare meshpaneler og robuste vind- og vandtætte sko til vinterbrug. Se den populære FREERIDER kollektion, IMPACT kollektion, eller Danny MacAskill signatur skoene!