Finish Line

cykelplejeprodukter med et rent resultat

Cykeludstyr

Virksomheden Finish Line har dens rødder i USA. I 1988 grundlagde Henry Krause et firma, som fokuserede på pleje og rengøringsprodukter. Desuden spillede smørelse en vigtig rolle, da det er essentielt for en let kørende cykel. I dag tilbyder Finish Line et bredt udvalg af produkter som garanterer en lang holdbarhed på cyklen og cykelkomponenterne. Takket være effektiviteten af kemisk smørelse, olier og fedtstof har Finish Line etableret sig solidt i branchen. Blandt cyklister er virksomheden kendt som udbyder af speciale kemikalier som er beregnet til rengøring og pleje af enkelte cykeldele.

Finish Line cykelrensemiddel: krydser den rene linje med høj kvalitets plejeprodukter
Finish line tilbyder et stort udvalg af cykelplejeprodukter, som cyklisten kan opnå et rent resultat med. Virksomheden tilbyder enkelte børster eller hele børstesæt, hvilke du kan rengøre specielt beskidte dele af din cykel med. Ud over overfladerensemidler tilbyder Finish Line også produkter som går endnu dybere: Cykelolier, monteringsgelé, affedtningsmiddel og smøremiddel. Som prikken over i’et tilbyder de også forskellige poléringsmidler.

Finish Line cycling – den rigtige pleje forlænger livet for cykelelementerne
Virksomheden Finish Line har ligget solidt i cykelrengøringsbranchen i mange år. Den professionelle baggrund bag direktøren er en af årsagerne til den dybere kendskab til de korrekte rengøring- og plejeprodukter til cykeldele. Forretningsmanden Krause har arbejdet i en branche som byggede på sammensætningen af enkelte kemiske stoffer før han stiftede virksomheden. Det er derfor producenten kender godt til effektiviteten og kombinationen af de forskellige olier, fedtstoffer og væsker. De forskellige produkter er opbygget således, at de tilbyder resultater som enhver cyklist elsker. Med Finish Line produkter er cyklisterne godt udrustet og har alt, hvad de behøver for at forlænge holdbarheden af enkelte cykelelementer.