FIDLOCK

En låseanordning, der inspirerer brugere

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

33 Søgeresultater

Fidlock-grundlæggeren Joachim Fiedler turnerede rundt i verden som en professionel musiker, da han kom op på ideen med den første Fidlock-lås. Han fandt bæresystemet til hans cello-kasse og bueholderen upraktisk. Det var her den første mekaniske magnetfiksering til en bueholder blev født. Herefter gjorde de Fidlock-systemet tilgængelige for andre brugere og brancher. Udvalget spænder fra cykelhjelme via jakker og sko til bælter - de innovative skruer er velegnede til en bred vifte af anvendelser i hverdagen og sporten, giver ekstra sikkerhed og kan åbnes med kun en hånd - selv når man har handsker på.

Fidlock-princippet
Brandet Fidlock tilbyder nemme fastgørelsessystemer, der kombinerer fordelene ved magnetiske knapper med en mekanisk ’snap’ funktionalitet. Som følge heraf tilbyder den specielle fastgørelsesteknologi mange fordele: Den lukker automatisk og kan åbnes med kun en hånd - selv når man har handsker på. Desuden er knapperne meget pålidelige, robuste og sikre. Dette skyldes brugen af neodym-magneter kombineret med en robust mekanisk snaplås, hvilket resulterer i et væsentligt træk ved Fidlock-fastgørelsesanordninger: Åbnings- og lukningsprocedurerne adskiller sig fra hinanden, hvilket betyder, at de hver især fungerer efter deres eget princip. Magneten lukker automatisk, og fastgøreren klikker sikkert. Knappen åbnes imidlertid ved at glide, vippe eller dreje det afhængigt af modellen.

Brugervenlige Fidlock-magneter
Åbne- og lukkeprocedurerne adskiller sig altid fra hinanden: De kan enten åbnes med et sving (f.eks. MINI TURN) ved at glide sideværts (f.eks. SLIDER, SNAP spænde, SNAP hjelm spænde) ved at skubbe (f.eks. SNAP push) eller trække f.eks. SNAP pull). Dette er meget enkelt og kan gøres med én hånd.

Bortset fra magnetiske knapper, der er f.eks. Brugt til cykelhjelme af populære mærker, tilbyder firmaet knapper til sadeltasker, flasker og flaskeholdere, der arbejder i henhold til Fidlock-princippet.