Fidlock
En fiksering, der inspirerer brugerne

Fidlock-grundlæggeren Joachim Fiedler turnerede rundt i verden som professionel musiker, da han kom på ideen om den første Fidlock-fastgøring. Han fandt bæresystemet af hans cello og bueholderen upraktisk. Det var her den første mekaniske magnetfiksering til en bueholder blev født. Herefter gjorde de Fidlock-systemet tilgængeligt for andre brugere og brancher. Spænder fra cykelhjelme via jakker og sko til bælter - de innovative skruer er velegnede til en bred vifte af anvendelser i hverdagen og sporten, giver ekstra sikkerhed og kan åbnes med kun en hånd - selv når man har handsker på.

Fidlock-princippet
Brandet Fidlock tilbyder fastgørelsessystemer der er nemme at bruge, der samtidig kombinerer fordelene ved magnetiske beslag med en mekanisk ’snap’ funktionalitet. Som følge heraf tilbyder den specielle fastgørelsesteknologi mange fordele: Den lukker automatisk og kan åbnes med kun en hånd - selv når man har handsker på. Desuden er fastgørelseselementerne meget pålidelige, robuste og sikre. Dette skyldes brugen af neodymmagneter kombineret med en robust mekanisk snaplås, hvilket resulterer i en væsentlig feature ved Fidlock-fastgørelsesanordninger: Åbningen og lukningen adskiller sig fra hinanden, hvilket betyder, at de hver især fungerer efter et andet princip. Magneter lukker automatisk, og fastgøreren klikker sikkert. Fastgørelseselementet åbnes imidlertid ved at glide, vippe eller dreje det, afhængigt af modellen.

Brugervenlige Fidlock-fastgørere
Åbnings- og lukningsprocesserne adskiller sig altid fra hinanden: De kan enten åbnes med et sving (f.eks. MINI TURN) ved at glide sideværts (f.eks. SLIDER, SNAP spænde, SNAP hjelm spænde) ved at skubbe (f.eks. SNAP push) eller trække f.eks. SNAP pull). Dette er meget enkelt og kan gøres med ’en hånd.

Udover fra magnetiske fastgørelsesdele, der f.eks. er Brugt til cykelhjelme af populære mærker, tilbyder firmaet fastgørelsesanordninger til sadeltasker, flasker og flaskeholdere, der alle fungerer i henhold til Fidlock-princippet.