FALKE

funktionel sportstøj

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

37 Søgeresultater

FALKE funktionel under- og sportstøj
FALKE er en virksomhed, der tilbyder kvalitets moderne sportsbeklædning og tilbehør. Virksomheden blev grundlagt i 1895 og er nu ejet af familien Falke 4. generation. Ud over sokker og tights til kvinder, mænd og børn udvikler og producerer virksomheden også funktionel sportssokker og sportsbeklædning. For disse produkt segmenter er materialer og stof særligt udvalgt og tilpasset til den udvalgt sportsgren, såsom cykling. Hvem ville have troet af grundlæggeren af Falke var taglægger? I dag er Falke en international fashion og livsstils virksomhed, som også bruger deres succesfulde teknologiske know-how for videreudvikling af deres cykel- og løbekollektion.

Ingen syninger i Falke’s funktionelle undertøj
Det er især vigtigt at det nederste lag af dit cykeltøj passer dig perfekt og ikke har nogle irriterende syninger. Dette er derfor Falkes funktionelle undertøj er sømløst og er lavet med tilpassede kropszoner for at fremme komforten. En ekstra detalje er, at Falke’s funktionelle undertøj er udstyret med Body Mapping teknologien. Teknologien definerer forskellige kropszoner, som har brug for forskellige niveau af udluftning etc. De forskellige zoner i tøjet virker på forskellige måder. Dette sikre at det rigtige stof er på det rigtige sted. Falke funktionel undertøj tilbyder fremragende åndbarhed og føling.

FALKE cycling tøj – cykelundertøj med imponerende funktionalitet
Falke formår at udvikle sports- og cykeltøj som imødekommer atleternes individuelle krav. Funktionalitet og komfort er prioriteret højt, fordi det er en del af dit sports outfit, høj kvalitet sportssokker har også indflydelse på succes for eksempel. Falke sokker har en anatomisk pasform. Deres special udviklet anatomiske højre og venstre fod er en anden imponerende detalje. De ergonomiske trædezoner på sportsokkerne tilbyder god åndbarhed og god præstation. Takket være kombinationen af moderne og komfortable tekstiller har Falke etablerer sig selv i sportsbeklædningsbranchen.