•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

FAHRER Berlin
Transportabelt E-Bike tilbehør fra Berlin

Firmaet FAHRER Berlin er drevet af den konstante søgen efter løsninger, der gør cykling nemmere og mere attraktiv - både som sportsgren, men også som et middel til at transpotere brugeren fra A til B. Gamle ideer genovervejes, vigtige impulser kommer fra udviklingen af cykelteknologi såvel som fra kunder. Bæredygtighed og ressourcebesparende brug af materialer er vigtige kendetegn for det tyske mærke, der udelukkende producerer deres produkter i Tyskland og inden for EU. Desuden fremstilles mange produkter i samarbejde med workshops der ansætter handicappede medarbejdere. Derved tager firmaet også et socialt ansvar, der måler sig med det miljømæssige

FAHRER Berlin E-Bike Tilbehør

FAHRER Berlin har udviklet løsninger til beskyttelse af elektroniske komponenter til elektriske cykler siden 2012. I dag er e-cykler et ganske almindeligt syn, ligesom de vel udførte produkter fra det tyske mærke.

FAHRER Berlin Urbant Cykeltilbehør

Cykelprodukterne fra FAHRER Berlin er funktionelt og flot tilbehør til din cykel. Varemærket fokuserer primært på design og høj funktionalitet af produkterne.