F100

Cykel vedligeholdelse

Cykeludstyr

Siden 1975 har F100 leveret plejeprodukter af høj kvalitet til knirkende, raslende og beskidte cykler. Brandet F100 fra firmaet Dr. O.K. Wack Chemie er specialiseret i plejeprodukter til cykler, der er udsat for vedvarende brug i meget beskidte miljøer. Virksomheden tilbyder et stort udvalg af forskellige rengøringsmidler, smøremidler, vandtætnings-spray og meget mere - uanset om der er landevejscykler, e-cykler, trekkingcykler eller MTB'er.

En perfekt vedligeholdt cykel viser sig ikke kun nyttig for procyklister. Motionscyklister vil også sætte pris på investeringen i en glidende, letløbende og pålidelig cykel. Regelmæssig vedligeholdelse øger oplevelsen såvel i drivkraftens effektivitet og i alle bevægelige dele, samtidig med at cyklens holdbarhed øges betragteligt. Ambitiøse cyklister ved sikkert en masse om netop denne kendsgerning, men de kan også stadig lære at bruge plejeprodukter korrekt.

F100 etablerede sit ry gennem et afbalanceret og stort produktsortiment, såvel som gennem forskning og innovation med hensyn til sine højteknologiske produkter.

Cykelplejeproduktet, der sandsynligvis bruges mest, er kædeolien - og det er ikke uden grund, da det hjælper med at reducere friktion og slid på denne fuldkommen essentielle komponent på en cykel. En smurt kæde sikrer jævnt løb samt fremragende beskyttelse mod korrosion og slitage, når du kører gennem mudder eller regn. Dette øger kædens levetid væsentligt.