evoc

Det triumferende mærke indenfor cykelrygsække og cykeltasker

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

40 Søgeresultater

Det hele startede med en lavineskovl. Da den tidligere professionelle snowboarder Holger Feist var på bakken med sit bord, blev han såret af en lavineskovl der lå i hans rygsæk. Dette skulle aldrig ske igen! Det var hårdt arbejde, men han og hans partner i grundlæggelsen af firmaet, Bernd Stucke, skar liggeunderlag i stykker for at udstyre deres rygsække med rygbeskytter. Sådan blev de første prototyper født, der også hurtigt vandt indpas blandt deres venner og bekendte. I dag leverer firmaet deres produkter over hele verden.

evoc - Sportsudstyr til eventyrere
I 2008 grundlagde de to atleter Bernd Stucke og Holger Feist firmaet evoc - hvilket er en forkortelse for Evolution Concept - i München. Navnet afspejler deres interesse for at udvikle innovative rygsække og cykeltasker til eventyrere og sætte standarder i forhold til design, komfort og sikkerhed. Fra en rem til at fastholde din hjelm, til et rum til ekstra slanger og værktøj eller en plads til din drikkeblære til de lange ture. Evoc tilbyder hele pakken pakket i én rygsæk. Smarte funktioner, høj kvalitet, funktionalitet og holdbarhed karakteriserer alle evoc produkter. Talrige testsejre og professionelle beviser til stadighed produkternes høje kvalitet.

evoc - Fra cykel rygsække til cykel transport tasker
evoc har ikke kun produceret rygsække til snowboardere siden firmaets start. Sortimentet er udvidet og tilbyder nu også et meget varieret udvalg til cyklister. Fra beskyttelses-rygsække til MTB ture til transporttasker til cykler, fra drikketilbehør til førstehjælp kits - evoc udstyrer eventyrere med det nødvendige gear. Sikker, funktionel og stilfuld