EUFAB

Sikker cykelopbevaring med EUFAB

Cykeldele

  • Sort by:

4 Søgeresultater

EUFAB er et kendt og etableret mærke med produkter til cykelopbevaring og tilbehør til dette. Du kan finde EUFAB produkter i kategorierne: stativer, ’racks’ til fastmontering og ’racks’ der ikke er fastmonterede.

Blandt andet tilbyder mærket EUFAB vægmonteringsholdere til cykler eller en speciel holder til cykelholdere til bilen. Det hjælper dig med at opbevare din cykel på en meget pladsbesparende måde, samtidig med at den bliver beskyttet. Indretningerne er designet til at blive pakket væk og få cyklen tilbage igen så let som med et knips med fingrene.

Vægmonterede cykelholdere af EUFAB
Vægmonterede cykelholdere giver dig mulighed for - komfortabelt og sikkert - at opbevare cykler i en garage, carport eller i et kælderrum. Vægmonterede cykelholdere af EUFAB skiller sig ud for deres robusthed og nemme håndtering. Desuden er de velegnede til alle typer cykler. Takket være en speciel skinnekonstruktion sikrer vægmonteringen et fast greb om dit kæreste eje.

Vægmonteringsholdere til cykelstativer til bilen
EUFAB tilbyder også vægmonteringsholdere til cykelstativer til bilen. Det hjælper dig med at gemme stativet til din bil på samme pladsbesparende måde som din cykel. Disse vægmonteringsholdere står også ud i mængden for deres enestående robusthed og nemme håndtering.