ergotec

Avancerede og komfortable cykelkomponenter siden 2009

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

101 Søgeresultater

Hvis du vil opnå den rigtige er der kun én vej: ergotec cykeldele
Virksomheden ergotec blev grundlagt i byen Wickede i Nordrhein-Westfalen i 1918. Siden 1998 har det voksende selskab været ledet af Willi Humpert der er fjerde generation. Siden begyndelsen har virksomheden fokuseret på udvikling og produktion af cykeltilbehør, såsom styr, frempinde og greb. I løbet af de mange år er udvikleren blevet en vigtig partner for cykelindustrien. Humpert blev især populær som leverandør af cykeldele.

ergotec cykeldele giver mere komfort
ergotec tilbyder funktionelle cykeldele som pedaler, greb og styr, frempinde eller sadelpinde. ergotec produkter skiller sig ud for deres fremragende ergonomi og en særligt god komfort. ergotec greb har for eksempel en glidende, gummieret og struktureret overflade, der giver et fast greb på styret for din sikkerhed og kontrol. Det rigtige greb kan være afgørende for din komfort. Men styrets kvalitet, højde og form spiller også en vigtig rolle. ergotec styr-systemer er designet til at give en god kørestilling. For at få din kørestilling perfekt, tilbyder ergotec forskellige produkter: håndtag til ATB og MTB brug, trekking håndtag samt multifunktionelle styr, aerobars, computer- og lygtebeslag samt udskiftningspuder.

Ergonomiske cykelstænger til behagelig ridning
Få din kørestilling korrekt, både i forhold til aerodynamik men ikke mindst i forhold til din komfort - det er det, ergotec sigter mod. For at opnå dette skal mange individuelle faktorer være på plads: Bortset fra din position er det din kørestil, sadelposition, styr-stilling og styring, der skal tages i betragtning. Det omfattende ergotec-sortiment suppleres med forskellige frempinds-modeller og håndtag med forskellige tykkelser. Vinklen, vægt og materiale af ergotec-produkter er designet til behagelig cykling. Denne producent tilbyder den rigtige kombination af videnskabelige resultater, produktkvalitet og cykelkomfort.