Ergon
brugervenlige cykeldele og komponenter

Ergonomisk cykelprodukter fra Ergon
Navnet på cykelfabrikanten siger alt, da Ergon er en forkortelse af begrebet ergonomi. Det er derfor Ergon cykelprodukter med deres sadler, greb, rygsække, reflekser, hansker eller pedaler skiller sig ud på deres brugervenlighed. De fokuserer på håndværksmæssig dygtighed, effektivitet og dermed beskyttelse af led og muskler, da der kan ske mange komplikationer, når man cykler. At sidde på sadlen i for lang tid kan give rygsmerter, ligeledes kan dine håndled gøre ondt, hvis vinklen er for stor eller for flad, mens du kører. Derudover kan dine hænder smertes, hvis handskerne ikke er ergonomisk designet og tilpasset. Informationssøgning efter ideelle materialer og den rigtige teknologi danner basen for Ergon cykelprodukter. Gennem intensiv informationssøgning og forrige observationer kan der udvikles dele, som giver en perfekt følelse på cykelturen.

Ergon cykelprodukter – testet af professionelle cykelhold
Ergon produkter testes altid af professionelle cykelhold for at få den bedste præstation i internationale topklasses cykelrace, professionelle ryttere og for en afslappet tur hver dag.
Ligegyldigt om du cykler mountain bike, er en road atlet, holdatlet eller en individuel rytter eller ligegyldigt om du er professionel eller hverdags rytter tilbyder Ergon produkter, som skiller sig ud på deres teknologi. Formålet med informationssøgnings- og udviklingsafdelingen i Ergon er perfektionisme – og glade og succesfulde cyklister. For at opnå dette udvikler Ergon cykelsadler, greb, pedaler, cykelhandsker, cykelrygsække og andet cykeludstyr – altid med formålet om at opnå en perfekt form og et godt resultat. 

Cykel komponenter fra Ergon – professionel knowhow for den bedste cykelpræstation
Ergon stoler på specialisterne, når det kommer til udvikling af produktsortimentet. Det er altid professionelle inden for deres disciplin, som imponerer Ergon cykelprodukter – industrielle designere, sportsmedicinere, racercyklister, sportsforskere, ingeniører, cykel eksperter – alle er ergonomisk professionelle. Sammen søger de informationer, og udvikler Ergon’s udvalg af produkter beregnet til cykler. .