Elite

Cykeltermoflasker fra Elite, varme drikke i optimal drikkelig temperatur.

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

41 Søgeresultater

Virksomheden Elite har produceret teknologiske, og praktiske cykeltilbehør til de to hjuledes verden i mere end 30 år. Elites brede produktudvalg inkluderer indendørstrænere, rulletrænere og flaskeholdere med matchende drikkedunke, såvel som greb lavet af høj kvalitets materialer.

Elite rulle- og indendørstrænere – simulerede ture til træning i hjemmet
Takket være det intensive samarbejde med professionelle og amatør cyklister lancerer Elite ideer, som bidrager til en forbedret præstation på cyklen. Så rulle- og indendørstrænere fra Elite er især poplærer blandt professionelle cyklister og fans, som bruger udstyret til deres indendørs træning. Generelt er din egen cykel tilpasset konstruktionen af rulletræneren fra Elite. Via computeren køres virtuelle ruter, distancer og racerløb eller off-road kan endda simuleres – med en aktion dvd kan træningen blive så realistisk som muligt.

Cykelsport termodunke fra Elite: kolde og varme drikke med optimale drikkelige temperaturer
Elite er blevet en populær producent indenfor cykeludstyr, som også producerer drikkedunke og hydrationssystemer. Udover Elites drikkedunke med stor volumen tilbyder producenten også en version til varme drikke. Cykelsportens termoflaske lanceres med isolation og en dobbelt væg for at sikre en høj isoleringspræstation. Elite hydrationssystemer er brugt i mange løb og på mange løbsruter. Disse drikkedunke skiller sig ud med deres store volumen. Som en producent af cykeludstyr, tilbyder Elite også flaskeholdere og aerodynamisk hydrationssystemer.