Easton

Cykelprodukter udviklet I samarbejde med top atleter

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

1 Søgeresultater

Easton er en producent af cykelkomponenter, hvilke er udviklet og produceret med høj fokus på kvalitet, stabilitet, præstation og slidstyrke. Virksomheden er kendt for dets konstante førende udvikling blandt professionelle cyklister. For altid at kunne garantere en god præstation i et hvert terræn koncentrere den amerikanske virksomhed på behandling og produceringen af produkter lavet af aluminium og carbon. Easton har store krav fra deres professionelle cyklister, som også tilgodeser forventningerne fra hobby cyklister. Virksomheden har skabt sig et brand blandt cyklister, som en producent af cykelprodukter lavet af let aluminium og primært fast carbon. Hjul og saddelpinde fra cykelkomponent producenten Easton er produkter, hvilke vil fører cyklister til deres destination verden over.

Easton: Ekspert i dæk og cykelkomponenter
Den amerikanske virksomhed har udviklet forskellige kvalitet hjul til brug for professionelle landevejsryttere. Easton tilbyder derfor produkterne ”rear wheel” og ”front wheel”. Til den bedste præstation er disse modeller udviklet i tæt samarbejde med top cykelryttere. Flere år med research og udvikling har gjort Easton til en leverandør, som garanterer gode resultater til professionel cykling. Eastons dækstørrelse, kantmateriale, kantdybde, kantbredde, bremseoverflade og selvfølgelig også vægten på hjulene er nødagtig beregnet for at optimere det resultat hver omdrejning giver når dækket rammer hård asfalt. Easton saddelpinde er rigtige kvalitetsprodukter i forhold til længde, offset, materiale (carbon) og de sidste detaljer.
   
Speciel: Carbon hjul fra Easton
Forventningen om høj kvalitet på produkter fra Easton er meget høj. I forhold til at producerer perfekt matchende resultater for krævende cyklister har virksomheden gjort brug af en speciel teknologi: 100% håndarbejde. Kravene, som skal være fuldførte i enhver ny test er meget høje. Easton fokuserer på håndlavede carbon hjul, som skal opfylde høje standarder i forhold til slidstyrke og stødmodstandsdygtighed, da de skal bruges til diverse cykelturneringer.
Easton anvender den ubehandlede metode for at sikre, at hvert eneste dæk er et godt produkt for krævende professionelle cyklister. Høj slidstyrke er en essentiel kriterie for hjulene lavet af Easton i Amerika.