E*thirteen

Stabilitet, når du behøver det

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

1 Søgeresultater

DE ROBUSTE KOMPONENTER FRA E*THIRTEEN ER NÆSTEN USTOPPELIGE
Der er udfordrende spor til mountainbikes - og der er downhills. Den californiske producent E*THIRTEEN er specialister i produktion af komponenter af højeste kvalitet, der passer til denne ekstreme form for mountainbiking, hvor mennesker og materialer testes til det yderste. Den rette balance mellem stabilitet, stivhed og lavest mulig vægt er af grundlæggende betydning for delene.

Da psykologiske komponenter er nøglen til succes i downhill cykling, kan en stor tillid til de anvendte komponenter gøre forskellen på krævende spor med stenfelter og hop på flere meter.

Dette er selvfølgelig kun muligt, når cyklens komponenter leverer, hvad de lover. Det er målsætningen for selskabet E*THIRTEEN, der blev grundlagt i 2010. Med omfattende undersøgelser og test på stedet udviklede de først og fremmest lette chainguides af høj kvalitet. Kranksæt, hjulsæt og pedaler har også fundet sig ind i produktprogrammet hos E*THIRTEEN.

I de følgende år blev erfaringerne fra downhill cykling brugt til at udvikle komponenter til andre mountainbike-kategorier. I dag omfatter rækken af E*THIRTEEN dele til Enduro og All-Mountain scenen, såvel som til brug for cross country eller marathon. Hver del er specielt tilpasset de respektive krav i de forskellige discipliner. Mens fokus primært er på ekstrem holdbarhed til downhill og freeride brug, fokuserer enduro og mountainbikes stadig på vægtreduktion på grund af deres egnethed til alsidig brug. Disse cykler skal modstå krævende sektioner, samtidig med at der kræves fremdrift, når de kører op ad bakke; deres komponenter skal også opfylde disse krav uagtet at det er høje krav.

Komponenterne fra E*THIRTEEN af høj kvalitet er stadig præget af kontinuerlig udvikling, ny produktionsteknologi og innovative materialer - uanset om de er velegnede til freeride, downhill, enduro eller cross country brug.