•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

deuter
Rygsække og cykeltasker lige så alsidige som cykling

Deuter cykeltasker – cykeltilbehør fra en blue-white historie I Gersthofen nær Augsburg udvikler Deuter Sport GmbH & Co cykeltasker og rygsække til alt slags brug. I alle tilfælde fra afslappende cykelture til hårde ture i alperne tilbydes alle cyklister high-performance cykelrygsække såvel som smart cykeltilbehør. Ved at producerer rygsække og tasker imponerer virksomheden Deuter cyklister med et stort udvalg af deres produkter.

Deuter cykeltasker – cykeltilbehør fra en blue-white historie!
Virksomheden Deuter har deres navn fra grundlæggeren Hans Deuter, som startede produktionen af tasker i 1898. Selvfølgelig startede produktionen af cykeltilbehør ikke med cykeltasker, rygsække eller andre cykeltasker, som er moderne og populære i dag, men i stedet med en historie fra de gode gamle dage. Med Hans Deuter leverede til Royal Bavarian Post og producerede brevtasker og sække. Endda før første verdenskrig brød ud producerede Deuter rygsække og telte til hæren. Ved en Himalaya ekspedition i 1930’erne blev rygsækkene fra Hans Deuter brugt for første gang.

Deuter cykeltilbehør – cykling for kvinder hele vejen igennem  
Ved adskillelsen fra hovedvirksomheden i 1989 var Deuter AG nu etableret som en undervirksomhed med baggage og rygsække. Siden 2000 har brandet Deuter været at finde iblandt de bedste producenter af cykeltilbehør såsom deres tasker, cykeltasker, cykel bagbacks, hoftetasker, specielle cykeltasker, mobiltasker og meget andet tilbehør. Virksomheden er blevet markedsleder indenfor rygsække til cyklister, vandreture i bjerge og andre sportsgrene. En betydningsfuld milepæl i Deuters historie var nået i 2000 med deres SL Line. Takket være deres rygsække, som er special tilpasset den kvindelige anatomi årsager, at kvinder også cykler.  
 

TRANS ALPINE

Sporty og tætsiddende, moderne og alsidig - Deuter allrounder rygsæk giver masser plads til din hjelm og dit grej. Store lynlåse gør rummene let tilgængelige. En gennemtænkt indvendig division og mange lommer sikrer et klart overblik over indholdet. Takket være auto-komprimerede hofteflader og åndbare skulderpuder giver denne cykelrygsæk en bedre pasform og en fuldkommen enestående komfort.