Cycology

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

32 Søgeresultater

Firmaet er etableret i 2011, Cycology Clothing er et australsk mærke, der fremstiller højkvalitets trøjer og t-shirts i trendy designs, farver og mønstre der er inspireret af deres passion for cykling.

Cykology - Født fra Lidenskab til Cykling
Den kreative kraft bag Cycology er en designer, der hellere vil være fuldtids-atlet, men på grund af manglende talent er fastlåst i hans daglige job. Han bruger hvert ledige minut på sin cykel. Mange tusinde kilometer, træning med andre atleter og konkurrencer fører ofte til hans inspiration til unik grafik, som til stadighed overrasker på firmaets produkter, der altid er præget af innovative tankegang og en lidt finurlig tilgang til segmentet.

Cycology - T-shirts, trøjer, meget mere
I vores onlinebutik finder du også et udvalg af populære tøj af cykologi - lige fra klassiske t-shirts til high-end cykeltrøjer til kvinder og mænd. De fantastiske designs fra det australske mærke inspirerer cykelentusiaster over hele verden til stolt at dele deres passion for cykler og cykling. Cycology tøj skiller sig ud med materialer af høj kvalitet, et blødt tryk og masser af stil!