Cyclon

Er til rengøring og pleje af din cykel

Cykeludstyr

Mange cyklister undervurderer vigtigheden af en korrekt cykelpleje. Det hollandske firma Cyclon Bike Care tilbyder amatører og professionelle cyklister et stort udvalg af produkter velegnet til alle situationer i en cykel’s liv og dermed garanterer de et langt og lykkeligt liv med din cykel. Regelmæssig rengøring og pleje af dit sportsudstyr er en vigtig del af en langsigtet beskyttelse.
 
Cyclon har udviklet deres produkter til de forskellige behov der opstår i forbindelse med at vedligeholde både sin racercykel eller Mountain Bike, dermed tilbyder de det helt rigtige plejeprodukt hver eneste gang. Kombinationen af rensemiddel, affedter, kædeplejeprodukter, bremseolie, klister, silicium olie, voks og beskyttelsesspray sikre dig ikke kun en pålidelig og let kørsel på din cykel, men lader dig også nyde dine cykelture endnu mere. Cyclon Bionet cykelrensemiddel er biologisk nedbrydeligt og let at bruge. Det fjerner olie, smørelse, rengøringsmiddel og voks, men skader ikke overfladen – ligegyldigt om det er plastik, gummi, lak eller carbon.
Kædesmørelsen skiller sig ud på sin høje smørende og klæbende effekt, det gør produkterne til et pålideligt valg i våde vejrforhold også. På denne måde er kæden ikke kun beskyttet mod rustangreb, men glider også markant nemmere. 

Cyclon Bike Care tilbyder dig alle de plejeprodukter du behøver for en professionel og vanskelig vedligeholdelse. Cyclon lader dig aldrig gå ned med et fladt dæk: Repair Gel puncture spray gør det muligt for dig at genlukke cykelslangen på ingen tid.

Derudover har Cyclon Bike Care også en hel speciel serie af plejeprodukter for el-cykler. For at gøre det lettere for dig at pleje din cykel tilbyder Cyclon også fuldendte sæt, som gør det muligt for dig at udføre det mest almindelige vedligeholdelsesarbejde på din el-cykel.