Crankbrothers

For increased performance on the mountain bike. Professionals from around the world rely on Crankbrothers. With its pedals and tools, the Californian brand offers you a wide range of options for your bike.

Cykeludstyr

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

33 Søgeresultater

Et succesfuld MTB løb: Stilet og kompakt MTB teknologier fra Crankbrothers
Specialisterne inden for cykeldele til mountain bikes er Crankbrothers. Den californiske virksomhed er kendt blandt MTB fans og professionelle for mærkets præference og ekspertise på områderne inden for teknologi og design. Den konstante udvikling af enkelte cykelkomponenter, såvel som at optimere teknologien er basis principperne bag virksomheden. Producenten er afhænge af passionerede mountain bike ryttere med deres fokus på MTB pedaler, dæk sæt, komponenter, kompakte værktøjer og meget mere. For mountain bike, downhill og cross-country har rytterne brug for en god holdbarhed, sikkerhed og stor pålidelighed.

Succesfuld MTB løb, Crankbrothers tilbyder klik-pedaler for en forbedret energioverførsel
En Crankbrothers pedal er nødt til at fungerer 100 % og være pålidelig ligesom rytteren skal være. Det afhænger af mange andre ting, såsom kvalitet, vægt, håndarbejde, størrelse og teknologi på pedalen i forhold til hvor succesful rytterens løb er. Crankbrothers pedal, som kommer med en klassisk klik-pedal funktion er velkendt på markedet. På MTB events og på mountain bike ture, hvor hver meter er farlig og hver bevægelse er nødt til at være korrekt. Det er derfor at kvaliteten på mountain bikens pedaler er vigtig.

Crankbrothers mountain bike udstyr – funktionel og kompakt mini-værktøj
Mini-værktøj er den praktiske løsning til alle reparationer og uheld på cykelturen. Afhængig af behovet indeholder mini-værktøjerne alle de nødvendige værktøjer for at kunne reparerer de hyppigste skader på en cykel, som er nødvendige på en cykeltur. Med Crankbrothers mini-værktøj har du den rigtige reparationsløsning nemt ved hånden – mens de tilbyder et bredt udvalg af versioner og løsninger.